En liten paus

Idbyn i motljus

Bästa fina ni. Jag mår sådär just nu. Det är väldigt mycket på väldigt många fronter och jag känner inte att ni får den bästa versionen av mig. Eller ens någon version av mig. Jag är mest bara en urvriden trasa. Jag kan inte riktigt prata om varför det är som det är men det kräver ungefär 200% av min energi och det finns inget kvar till bloggen.

Så jag tar en liten paus. Inte jättelång men några dagar eller kanske en vecka. Så ni vet.

Kram på er så länge.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

22 svar

  1. Det er klart du skal ta en pause når du har behov for det ♥︎
    Lykke til med alt fra de store oppgavene til de små hverdagslige. Av og til blir det alt for mye, og klok er du som så bevisst velger bort noe. Jeg er her når du er tilbake ♥︎
    Jeg ønsker deg alt godt og sender med en stor varm klem!
    Charlotte

  2. Förra veckan kände jag att jag också behövde en paus från bloggandet men lyckades inte förmå mig att göra det. För rädd antar jag och för prestationsdriven. Så jag fortsatte. Det gick det med men jag avundas alla som har magstöd nog att ta paus ibland. Älska dig själv som din bästa vän, ingen tackar dig för att du bränner ut dig, allt det bästa händer dig är mina ledord i sånna här lägen (fast jag lever inte alltid som jag lär) men nu ger jag dem till dig så får du fånga dem om du vill <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ursäkta jag har byggt om

Hej fina ni! Vad har du haft för dig i helgen? Jag har ärligt talat gjort så lite som möjligt. Igår låg jag framför TV:n

We Are Influencers är tillbaka!

Snart sex år sedan är det nu sedan jag släppte det allra första avsnittet av We Are Influencers (då under namnet ”Bloggbusiness”), den 22 januari

Vintern kom till Sthlm

Vilken lycka! Ni som följer mig på Instagram stories såg kanske hur jag lycklig som ett litet barn nynnade ”vi se det snöar” när jag

Vlog: Föreläser i Bukarest

I september blev jag inbjuden att föreläsa på ”Influencer Marketing Conference” i Bukarest, Rumänien. Jag fick bo på femstjärnigt hotell och ha en personlig ”viskare” på