Renoveringsvlogg! Jag målar tak – och skaffar katt!

Renoveringen fortskrider och nu är det dags att måla tak (i vloggens värld i alla fall, ni bloggläsare ligger ju lite längre fram i utvecklingen ;))! Dessutom får du hänga med när Sixten (the artist previously known as Leffe) och Leia träffas första gången…

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

5 svar

 1. Hej Linda,

  Lyssnade på senaste poddavsnittet med Evelina Utterdahl.
  Men vet du… Jag kunde inte lyssn aklart för det blev så extremt deppigt.
  Ja är en obotlig optimist och tror ju att det går att vända negativa trender, jag är kanske extremt korkad men sån är jag.
  Så det blev för mycket av allt… men jag hänger med och lyssnar klart på nästa avsnitt <3
  Kram Anna

  1. Hej Anna! Jag förstår dig. Det blev för mycket för mig med, som du ju kunde höra (vet inte hur långt du lyssnade dock). Jag tycker ändå det var ett viktigt avsnitt och ville inte göra det glättigt för det ÄR allvar. Men fattar att du blev deppig, jag har nog fortfarande ångest efter klippningen.. Kram!

 2. Hej igen,
  Efter att jag hade läst din kommentar igår så funderade jag på om jag skulle lyssna klart.
  Så i svinottan när jag var på gymmet imorse lyssnade jag klart.
  För då gjorde jag något som känns positivt och jag ”orkade” ta mig igenom avsnittet.
  Det blir lite tungt när man pratar om ”jordens undergång” och att man inte vill skaffa barn för att det är så illa.
  Jag känner att just nu tar skuld och skam över lite överallt. Vi ska må dåligt om vi gör saker vi kanske mår bra av.
  Jag har varit sjuk i cancer två gånger, jag är 46 år och den första gången kunde jag ha dött… Så när man bokar en drömsemester till Thailand över jul och nyår för att koppla av, vara tillsammans och fira livet så vill jag inte ha dåligt samvete.
  Jag lever ju nu och vill kunna göra det. Det är så många saker jag inte kunnat göra under såååå många år, så då blir det här en smula tungt.
  Jag inser att vi måste förstå att det är allvar, men kanske kan inte Sverige ta hela ansvaret för klimatkrisen såsom det känns nu.
  Ungdomar mår dåligt för allt just nu och man vill ju bara ge lite med hopp om livet och framtiden.
  Vi har en fjortonåring och hon är ju liksom vårt allt och vårt liv <3

  Men jag ser fram emot nästa avsnitt av din fina härliga podd <3
  Kärlek och varm kram,
  Anna

 3. Vad bra det blir. Haha är SÅ less på att måla tak trots jag bara målat taket i gästrummet på sistone. Och de där mellanrummen mellan brädorna blir man galen på. Jag målade två lager grundfärg och sen två lager med vanlig färg men den jäkla furun lyser lite igenom ändå. Och färgen började spricka på en del ställen 😅
  Men det gör otrolig skillnad få ett ljust tak, hela rummet blir annorlunda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 47 | Internetdagarna och SNÖ!

Den här veckan har jag föreläst lite, smidit lite silver och haft lite ångest. Lite upp och lite ner alltså, hela livets smörgåsbord! Förra måndagen

Sociala Medier-dagen i Karlstad

Sociala medier-dagen i Karlstad

Förra veckan åkte jag till Karlstad! Jag var nämligen inbjudan som en av talarna på Sociala Medier-dagen som ägde rum där förra tisdagen. En av

Back to life

Hej hörrni! Glad september! Jag tänker mest försöka ignorera det faktum att det är en evighet mellan varje blogginlägg därför det äääär så tråkigt att

Sista veckan i april.

God tisdag vänner! Det är första tisdagen i maj och jag kan fortfarande inte riktigt fatta det. Har det gått FYRA månader av det här