Pratar kreativ business i Creativity House

Hej måndag och välkommen till en ny vecka!

Den här veckan ska jag helt fokusera på att få allt på plats inför nästa lansering av Social Brand Lab som drar igång i veckan! Jag är banne mig lite nervös, nästan mer nervös än inför förra vändan. Det är ju nu vi får se om det bara var nybörjartur eller om det kommer hålla som en långsiktig plan.

På tal om det – för några veckor sedan blev jag inbjuden att vara gäst i podden “Creativity House” med Magdalena Bibik-Westerlund, som ju faktiskt är en av mina elever i Social Brand Lab! Det är den första podden på engelska som jag är med i och det blev ett samtal med en del nostalgi, mycket snack om kreativitet och business så klart. Och även lite snack om just Social Brand Lab, så vill du höra vad Magdalena tycker om utbildningen, lyssna på avsnittet!

Tack Magdalena för att jag fick vara med!

https://www.youtube.com/watch?v=OZouonzB1t0

Du kan också lyssna på avsnittet här eller i din poddapp!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

  1. Hej tönkte kolla med dig, sökte på floristutb och såg att du gott en utbildning? Fick du möjlighet till jobb om det sedan? Tyckte du utb gav dig något. Funderar nämligen på en sådan utb. Svara gärna inne hos mig eller på min mail så jag ser ditt svar, lätt att jag tappar bort din adress annars =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Dimma över byn

Man skulle kunna tro att det inte går att vara ledsen med de här omgivningarna. Och nej, när Moder Jord bjuder på dimma och en

Kroppshets

När Sara och Katta var här för några veckor sedan spelade vi in ett avsnitt av Saras podcast “Träningsglädje Talks” där vi pratade om kroppshets.

Vem bryr sig?

Härom dagen trillade den här ned på hallmattan – Therése Lindgrens nya bok “Vem bryr sig?”. Jag älskar omslaget! Therese ser så jädra ball ut

Dimmig fredag

Kära dagbok, Jag satt och klippte vlogg till klockan ett inatt och klockan fyra stod Leia bredvid sängen och gav ifrån sig ett ljudligt HMMMMM.