Pratar kreativ business i Creativity House

Pratar kreativ business i Creativity House

Hej måndag och välkommen till en ny vecka!

Den här veckan ska jag helt fokusera på att få allt på plats inför nästa lansering av Social Brand Lab som drar igång i veckan! Jag är banne mig lite nervös, nästan mer nervös än inför förra vändan. Det är ju nu vi får se om det bara var nybörjartur eller om det kommer hålla som en långsiktig plan.

På tal om det – för några veckor sedan blev jag inbjuden att vara gäst i podden ”Creativity House” med Magdalena Bibik-Westerlund, som ju faktiskt är en av mina elever i Social Brand Lab! Det är den första podden på engelska som jag är med i och det blev ett samtal med en del nostalgi, mycket snack om kreativitet och business så klart. Och även lite snack om just Social Brand Lab, så vill du höra vad Magdalena tycker om utbildningen, lyssna på avsnittet!

Tack Magdalena för att jag fick vara med!

https://www.youtube.com/watch?v=OZouonzB1t0

Du kan också lyssna på avsnittet här eller i din poddapp!

3 svar

  1. Hej tönkte kolla med dig, sökte på floristutb och såg att du gott en utbildning? Fick du möjlighet till jobb om det sedan? Tyckte du utb gav dig något. Funderar nämligen på en sådan utb. Svara gärna inne hos mig eller på min mail så jag ser ditt svar, lätt att jag tappar bort din adress annars =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Sorg i kycklingboet

Jag brukar ju ofta säga att glädje och sorg kan samexistera. Att man kan känna båda två samtidigt, inte sällan i samma stund. Mina första

Ett helt år

Det blev en lite annorlunda kväll ikväll. Vi har nämligen haft ett extrainsatt årsmöte med Influencers of Sweden! Så jädra smidigt att kunna sköta allt