Vad fan håller jag på med?! #47 – ”Ett riktigt tungt men lättande beslut”

Hallå och glad fredag!

Ett nytt avsnitt av ”Vad fan håller jag på med?!” är här och i det här avsnittet delar jag med mig kring tankarna att avgå som VD för Influencers of Sweden. Det var långt ifrån ett enkelt beslut men som många jobbiga beslut så känns det direkt SÅ mycket bättre när beslutet är taget och man landat i det.

Nu befinner jag mig i nästa fas av beslutstagandet dock.. vad ska jag göra nu? Var ska jag lägga min fokus och omsätta all kunskap jag har? Och mitt i allt det så är hjärnan mos pga så utmattad och kan inte fokusera. Därför har jag lovat mig själv att ge mig själv helt ledigt i helgen och jag tror jag börjar redan nu.

En fotograf från SvD har precis varit här och plåtat mig för en artikel som kommer om någon vecka. Leia blev heeeelt betuttad i honom och ville hon helst följa med honom hem egentligen. Så härligt att se henne så exalterad!

På tal om exalterad – såg ni min story igår när hon sprang lös i skogen? SÅ underbart! Om du missade har jag lagt ett klipp bland mina höjdpunkter som heter ”kollegorna”. Min instagram hittar du här!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlog: Första veckan i juli

Välkommen att hänga med under en vecka i juli då jag hängde på en bondgård, fixade fransarna, klappade älgkalvar, åkte på loppisrunda och lyssnade på

Det är fredag och jag är sorgsen

Tjenamors och glad fredag på dig! Men i ärlighetens namn är jag inte så glad. Jag har varit rätt låg i ett par veckor nu.

Vecka 32 | Från ångestdjup till höstpepp

Vecka 32 var en resa. Från avgrundsångest när jag kom hem från Övik till relativt pepp ändå inför höstterminen som väntade runt krönet. Jag är

Vem överlever i influencerbranschen?

Jag får ofta frågan om influencerbranschens framtid. Vilka kommer överleva i en bransch som förändras så snabbt, där konkurrensen blir hårdare varje dag och där källan till den primära inkomsten för många – annonsören – fortfarande inte riktigt har fattat styrkan i influencer marketing.