Vad fan håller jag på med?! #47 – ”Ett riktigt tungt men lättande beslut”

Vad fan håller jag på med?! #47 – ”Ett riktigt tungt men lättande beslut”

Hallå och glad fredag!

Ett nytt avsnitt av ”Vad fan håller jag på med?!” är här och i det här avsnittet delar jag med mig kring tankarna att avgå som VD för Influencers of Sweden. Det var långt ifrån ett enkelt beslut men som många jobbiga beslut så känns det direkt SÅ mycket bättre när beslutet är taget och man landat i det.

Nu befinner jag mig i nästa fas av beslutstagandet dock.. vad ska jag göra nu? Var ska jag lägga min fokus och omsätta all kunskap jag har? Och mitt i allt det så är hjärnan mos pga så utmattad och kan inte fokusera. Därför har jag lovat mig själv att ge mig själv helt ledigt i helgen och jag tror jag börjar redan nu.

En fotograf från SvD har precis varit här och plåtat mig för en artikel som kommer om någon vecka. Leia blev heeeelt betuttad i honom och ville hon helst följa med honom hem egentligen. Så härligt att se henne så exalterad!

På tal om exalterad – såg ni min story igår när hon sprang lös i skogen? SÅ underbart! Om du missade har jag lagt ett klipp bland mina höjdpunkter som heter ”kollegorna”. Min instagram hittar du här!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

PING Helsinki

Förra veckan var jag på PING i Helsingfors. PING är en jättestor konferens för influencers och företag, eller ”content gurus” och ”business hippies” som vi

Gravid vecka för vecka - avsnitt 5

Gravid vecka för vecka – Avsnitt 5

Glad fredag go vänner! Idag släpps det femte avsnittet av ”Gravid vecka för vecka” och i det här avsnittet pratar jag om det här med

109. Om vikten av integritet som influencer med Amilia Stapelfeldt

Du kanske känner igen henne från Big Brother eller hennes video om antivaxxers som gick viral på Instagram härom veckan? Trots detta ärAmilia Stapelfeldtallt annat än van att stå framför kameran.Med en bakgrund som politiskt aktiv …

Hur går det i bebisfabriken?

Bebis lånad av Vanja <3 Hallå kompis! Jag hoppas du haft en fin helg. Själv är jag helt ofantligt trött efter att ha klivit upp