Vad fan håller jag på med?! #47 – “Ett riktigt tungt men lättande beslut”

Hallå och glad fredag!

Ett nytt avsnitt av “Vad fan håller jag på med?!” är här och i det här avsnittet delar jag med mig kring tankarna att avgå som VD för Influencers of Sweden. Det var långt ifrån ett enkelt beslut men som många jobbiga beslut så känns det direkt SÅ mycket bättre när beslutet är taget och man landat i det.

Nu befinner jag mig i nästa fas av beslutstagandet dock.. vad ska jag göra nu? Var ska jag lägga min fokus och omsätta all kunskap jag har? Och mitt i allt det så är hjärnan mos pga så utmattad och kan inte fokusera. Därför har jag lovat mig själv att ge mig själv helt ledigt i helgen och jag tror jag börjar redan nu.

En fotograf från SvD har precis varit här och plåtat mig för en artikel som kommer om någon vecka. Leia blev heeeelt betuttad i honom och ville hon helst följa med honom hem egentligen. Så härligt att se henne så exalterad!

På tal om exalterad – såg ni min story igår när hon sprang lös i skogen? SÅ underbart! Om du missade har jag lagt ett klipp bland mina höjdpunkter som heter “kollegorna”. Min instagram hittar du här!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Den stora rensningsdagen!

Skulle man kunna kalla detta för den första flyttvloggen? Det är i alla fall dags att börja rensa ut inför flytten till Norrland! 0

Livet går för fort

Känner du ibland att livet springer ifrån dig? Att allt går så jädra fort samtidigt som ingenting händer? Jag är så beslutstrött samtidigt som en

Midsommarpepp!

Glad midsommar! När du läser detta har jag redan checkat ut för helgen och åkt ner till Skuleskogen för att fira midsommar i Friluftsbyn tillsammans

Tankar kring en tid som var då

Ikväll har jag tagit en lång och melankolisk promenad down memory lane. Det är konstigt hur händelser som i sig inte verkar så omvälvande öppnar