Vad fan håller jag på med?! #47 – ”Ett riktigt tungt men lättande beslut”

Vad fan håller jag på med?! #47 – ”Ett riktigt tungt men lättande beslut”

Hallå och glad fredag!

Ett nytt avsnitt av ”Vad fan håller jag på med?!” är här och i det här avsnittet delar jag med mig kring tankarna att avgå som VD för Influencers of Sweden. Det var långt ifrån ett enkelt beslut men som många jobbiga beslut så känns det direkt SÅ mycket bättre när beslutet är taget och man landat i det.

Nu befinner jag mig i nästa fas av beslutstagandet dock.. vad ska jag göra nu? Var ska jag lägga min fokus och omsätta all kunskap jag har? Och mitt i allt det så är hjärnan mos pga så utmattad och kan inte fokusera. Därför har jag lovat mig själv att ge mig själv helt ledigt i helgen och jag tror jag börjar redan nu.

En fotograf från SvD har precis varit här och plåtat mig för en artikel som kommer om någon vecka. Leia blev heeeelt betuttad i honom och ville hon helst följa med honom hem egentligen. Så härligt att se henne så exalterad!

På tal om exalterad – såg ni min story igår när hon sprang lös i skogen? SÅ underbart! Om du missade har jag lagt ett klipp bland mina höjdpunkter som heter ”kollegorna”. Min instagram hittar du här!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En tallkrans på dörren

I lördags lyste solen över Eldsmark och termometern befann sig på behagliga sex grader. En alldeles perfekt dag för att ta tag i ett litet

Sex ställen jag syns och hörs just nu

I och med släppet av ”Yrke: Influencer” så har jag ju blivit intervjuad lite här och där om boken!Nyhetsmorgon har ni ju redan sett och