Skönhetsfavoriter i mars

Inlägget innehåller annonslänkar (läs mer i min reklampolicy)

Glad tisdag mina vänner, idag tänkte jag att vi skulle kika på mina skönhetsfavoriter i mars! 

Haha, ibland tänker jag på hur jag predikar att man ska ha en nisch och vara tydlig i vad man erbjuder sina läsare och samtidigt är jag själv spretigare än spretigast?! Men jag tror att det mest handlar om att ha en röd tråd, att ha ett ämne man bygger sitt varumärke kring (i mitt fall min expertis i influencerbranschen) och sedan kan man spreta loss lite. Det är ju det som gör att det känns personligt och nära, eller hur? Eller vad tycker du?

Som en grej som jag verkligen älskar men som inte får så mycket plats i bloggen är hudvård och skönhet. Så mycket tid jag lägger på att kräma och dutta och pudra, min kompis sa idag “jag vet inte ens hur man sminkar sig så länge”. Haha, ja, något ska man väl vara bra på? 😉

» Nalm Cosmetics Matte Liquid Lipstick – Det här svenska märket är veganskt och cruelty free och jag älskar deras förpackningar! Jag som vanligtvis har svårt för matta läppstift (jag tycker de blir så rackarns torra) gillar dessa massor! De har till och med ett nudeläppstift som JAG ser bra ut i! Jag som vanligtvis bara ser blek och halvdöd ut i nudetoner.

» The Balm Down Boy Blush – Ett av mina absoluta favoritrouge – dels för att förpackningen är snyggast i hela vida världen men också för att den har den där perfekta vårfräscha färgen som jag bara dör för just nu.

» Davines NaturalTech Rebalancing Shampoo – Ni som hängt med ett tag vet kanske hatkärleken jag har till min hårbotten. Det går liksom aldrig att vinna med den. Antingen är den tokflottig eller så är den supertorr och jag fäller som en snögubbe. Freeeescht. Men så introducerades jag för NaturalTech-serien från Davines och ÅH hej livet! Första gången jag använde schampoot så brände det lite gött i hårbotten, som när man har i en blondering lite för länge, men nu är vi kompisar och min hårbotten är snäll för första gången på evigheter.

» Philosophy Microdelivery Exfoliating Facial Wash – Jag vet inte hur det är med dig men jag äääälskar att exfoliera. Ni vet när det känns att man liksom skrapat av ett lager hud och all skit och så är det bara bebishud kvar? Så jobbar den här exfolieringen. Samt luktar gott och är snygg. Mjum. Älsk.

» Morotsolja från Rosenserien – Detta är min räddare i nöden på vintern. Använder den under nattkrämen och den ger huden så fin lyster och jag vill även säga att jag får lite färg av den? Men det kanske bara är inbillning. Anyways, luktar gott gör den också, lyxig men prisvärd!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

  1. hej!
    inte på ämnet men eftersom det är en komplimang kanske det är ok 😉
    GUD vad jag gillar nya säsongen av We are influencers. tycker det är så otroligt intressant, jag lär mig jättemycket! tycker också det är så tydligt hur du utvecklats under säsongerna, hittat din intervjustil. OBS itne tänkte som en bajsmackekomplimang, typ “man märker att du har utvecklats…” (med undertonen att det sög från början) utan bara att det har blivit ÄNNU bättre!

    1. Åh tack snälla! Tar det inte alls som en bajsmackekomplimang (bra ord för övrigt!!), jag håller snarare med dig! Jag känner mig tryggare och mer avslappnad nu och då blir det ju ett mer “vanligt” samtal!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Glamping på Fäberget

Höga Kusten alltså. HUR lyckos är jag egentligen som får bo på den här vackra vackra platsen? Det sägs ju att man blir hemmablind men

Riksdagen

Jobbiga listan

Vad ville du bli när du var barn? Flygvärdinna eller sångerska. Som alla andra barn med andra ord. Mimade framför spegeln med hårborsten och nailade

Odlingssäsongen 2021 är igång!

Äntligen är odlingssäsongen för 2021 igång! 🌱🌱🌱 Idag åkte luktärtorna ner i jorden och dahliorna växer så det knakar uppe i gästrummet. Jag fick en

Vad tycker du om mig?

Kanske en livsfarlig fråga att ställa men jag är rätt trygg med er. Ni är fina och snälla. På tisdag är jag på plats på