Vecka 28 | Skog och solnedgångar

Vecka 28 skrev jag mina första 3000 ord på boken, sprang i en massa skogar och åkte husbil.
Och funderade på varför det inte kan bli varmt nu så jag kan få bada?!

Några favoriter från veckan:

170709 - Orientering i Gullvik

Söndag ⇢ Nu tänker jag fuska och börja redan förra söndagen för den dagen kom av någon anledning inte med i förra veckosammanfattningen. Men jag gjorde faktiskt rätt roliga (och jävligt frustrerande) saker den dagen som jag vill dela med mig av. Sådetså.

170709 - Orientering i Gullvik

Min familj har nämligen traditionen att orientera varje sommar under projektet ”Friska Örnsköldsvik”, ett initiativ av lokaltidningen som sätter upp kontroller och printar kartor i sin tidning och så får den som vill vara med och leta stolpar.

170709 - Orientering i Gullvik

Så det gjorde vi (och kommer garanterat göra igen, det finns totalt 120 kontroller, vi tog väl fem?), utan en tillstymmelse till stig. I slutet fick jag bära Leia för det var så högt sly i skogen att hon kom inte fram. NU kan jag tänka att det var kul men jävlar vad arg man blir när man bara snubblar fram och sticker sig på varenda jävla tall samtidigt som myggen festar på en. MEN DET GÖR VI OM DET BLIR KUL!

Foto 2017-07-12 16 13 14

Onsdag ⇢ Sedan åkte jag till Kvaved och åt caprese med olivolja från Civezza. NOM.

Foto 2017-07-11 13 49 08

Tisdag ⇢ Men innan det fick jag spring i benen så tog Leia och vi sprang runt Höglandssjön. Här tog vi en liten paus pga så jädra fint.

Foto 2017-07-14 22 48 19

Fredag ⇢ På helgen åkte vi sedan till Sundsvall för att Anna skulle jobba på SM i Drifting (se vloggen här) och jag och mamma hakade på i husbilen och levde campinglivet i några dagar. Samt tog selfies i fantastiska solnedgångar (nej det var visst bara jag).

Foto 2017-07-16 02 59 21

Titta. <3

Blandade tankar från veckan:

» Första veckan i Övik sa bara SWOOOSH och så var den slut och jag känner mig lite stressad över allt njutande jag skulle hinna med över sommaren PLUS att skriva bok. Sommaren borde inte kännas såhär stressig. Jag är innerligt kass på att faktiskt boka in grejer som blir njutiga och ändå inte känna mig stressad. Jag blir automatiskt stressad av att ha grejer inbokade i kalendern när det ska vara ”semi-semester”. Men om jag inte bokar så blir det ju inga njutiga grejer gjorda!

» Bokskrivandet har hittills gått förhållandevis smärtfritt. Jag ligger så klart dock redan efter pga helgens bravader men siktar på att komma ikapp de närmaste dagarna. Första vändan till redaktören snart, håll tummarna…

» Var det så här kallt förra sommaren? Temperaturen vill liksom sig knappt ovanför 20-sträcket och jag vill ligga på gräsmattan. Sorgsenheten!

Tipselitips:

» Jag blir innerligt förbannad på företag (och bloggare med) som tror att de bara kan sno bilder hej vilt på internet. Det finns något som heter copyright och det gäller även på nätet.

» Elin tipsar om hur man hittar lusten till att fotografera och jag tycker det är så himla bra. Jag kan nämligen känna igen mig i slentriankänslan och blev peppad av hennes inlägg! Funkar således för annat än fotografering med!

» Katta lever min drömsommar och fotograferar det så himla himla fint. Verkligen en tavla.

Förra året då?

» Då hängde jag på backtävling i Härnösand (jobbade på exakt samma tävling igår faktiskt!), åkte till fantastiska Ulvön och det var tydligen tillräckligt varmt för att ligga ute på gräsmattan.. Kom igen nu värmen!!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

  1. Läser några av dina gamla inlägg och får lita nostalgikänslor från när bloggar precis kommit till Sverige! Satt på ett väldigt segt sommarjobb då och läste bloggar i timtal. Kan sakna det där dagboks-sättet som folk skrev på då, så där silverfisken-aktigt☺️
    Men allting utvecklas ju och det är fint med så klart😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Som en varm kram av Moder Natur

Skottland. Hon är så vacker att jag får stora dåndimpen efter varje krön. Det känns som att Moder Natur både flexar musklerna samtidigt som hon

Julafton med Leia

Have yourself a merry little Christmas

GOD JUL! Jag hoppas att du haft en fin julafton med familj och vänner (eller på något annat sätt, så länge du är nöjd!), själv

Företagarkväll och jätterött hår?

Jag vet inte riktigt vad som pågår med mitt hår just nu. När jag var hos min frisör i oktober så blekte jag håret och