Det är en fredag i december och utanför faller snön som den gjort de senaste dagarna. Det är typ inte lönt att skotta för nästa dag är det lika mycket snö igen. Men alla gånger hellre det än regn och ishalka. Nu är hela världen vit och det får den gärna vara fram till mars då våren får ta vid.

Mina planer för dagen blev inställda då Ebba fick feber och inte kom förbi och hängde som var tänkt. Jag har haft min sista coachingsession med Fia i år och passade därför på att ”stänga året” lite smått.

Jag satte inte upp några mål här på bloggen för 2021 (som jag gjort flera år tidigare), förmodligen för att allt kändes så himla osäkert i och med covid och man/jag inte visste var världen var på väg.

Nu ökar smittspridningen igen (omikron) men samtidigt går dödligheten ner. Så vi får se. Jag är ju fullvaccinerad sedan i somras så ska väl ta sikte på en tredje dos snart.

Hur gick 2021?

Som sagt, mina fredagsplaner blev inställda och jag har haft mysbehov så idag har jag hängt i soffan under en filt och summerat 2021 med hjälp av Let Me Create's grymma årsplanerare ”Mitt företagsår” som jag beställde hem förra månaden.

Jag köpte den förra året med men fyllde knappt i den. Nu på eftermiddagen har jag suttit ner och faktiskt fyllt i varenda fält i hela häftet!

Årsplaneraren

Så, vad kom jag fram till?

Att jag är väldigt nöjd med min tillvaro och med min business. Jag har en hyfsat bra balans mellan jobb och fritid (eller nedkopplad tid kanske man ska säga?) och en omsättning som är bra.

2021 har varit mycket av ett ”förvaltningsår”, ett år då jag inte gjort så mycket för att växa och utvecklas utan hålla allt under kontroll och flytande. Dels för att jag har haft ett år som varit psykiskt utmanande privat (bearbetning av gamla trauman samt utmattning som gjort sig påmind) och dels för att pandemin gjort att jag bara försökt sitta lugnt i båten och rida ut stormen.

En stor grej var att jag ju faktiskt startade AB i våras men det har jag inte riktigt kommit igång med än utan tragglar för att fasa ur min enskilda firma.

Årsplaneraren

Men jag har ju ett helt häfte kvar, som jag sparar till en annan dag. Jag vill tillåta mig att dra på stora växlar med visionerna och se var jag landar. Jag vill verkligen utöka mitt team med en högerhandsperson och jag vill anordna ett fysiskt event, det är två saker som står på önskelistan.

Men jag återkommer med den.

Årsplaneraren

På sista sidan stod detta så jag gjorde en snabb överslagsräkning. Mina onlinekurser Social Brand Lab och Influencer Crash Course har tillsammans dragit in nästan 3 miljoner på 3 år. DET är mäktigt och det är jag otroligt stolt över.

Jag har byggt ett liv där jag kan leva på det sätt som gör att jag kan sätta min hälsa först. Att jag kan leva så att jag mår bra. Och det är lyx. Jag är otroligt tacksam för det.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

40-årskalas

I onsdags fyllde jag 40. FYRTIO. Jag vet inte riktigt hur det är meningen att jag ska känna inför detta faktum. Det smög liksom på

Nyår

2017 – En årskrönika

Gott Nytt År! Det är bara timmar kvar av 2017 och hög tid att summera året! Det har varit ett bergochdalbaneår, minst sagt. Men det