Lucka nummer 6: ”En hörna i hemmet jag aldrig visat”

Lucka nummer 6: ”En hörna i hemmet jag aldrig visat”

Jag tänkte att jag sent om sider skulle haka på Johanna Kajsons julkalender! Jag kommer förmodligen inte att hinna med alla luckor men vi kör och ser var det landar! Läs mer om julkalendern här!

Lucka sex handlar om ”en hörna i hemmet jag aldrig visat”.

Vojne.

Jag visar ju sällan upp mitt hem alls. Jag har ett sådant där hem som är otroligt ”hemtrevligt” och ”personligt” vilket är en fin omskrivning för övermöblerat kaos. Därav brist på piffiga inredningsbilder från mig. Min soffa är från 2004 och det är hundhår överallt och inget är ”ljust och fräscht”. Men okej. Vi kör.

Jag tänker att ni får se min kontorshörna där jag allt som oftast sitter och jobbar numera när jag inte längre har något kontor. Även det är övermöblerat och kaos men jag är väl helt enkelt sådan!

Lucka nummer 6: ”En hörna i hemmet jag aldrig visat”

Här sitter jag allt som oftast om dagarna, när jag inte ränner runt på möten på stan. Jag gillar det! Den stora skärmen är min älskling, 11 tum är liksom inte mycket att ha när man ska redigera både video och bilder. Trädonnan i fönstret är från Dominikanska Republiken ca 1999 och rendiademet är från julbordet förra veckan.

Lucka nummer 6: ”En hörna i hemmet jag aldrig visat”

En vidare bild på nästan hela sovrummet. Som ni ser så är det inte mycket golvyta över direkt, speciellt sedan jag tog hem skrivaren och allt jox från kontoret. Den vita hurtsen huserar dock inte kontorsmaterial utan smink och hudvård. Yup, jag har en del sådant. Och ovanpå den står mitt diplom från när jag vann hedersutmärkelsen från Matbloggspriset förra året.

Lucka nummer 6: ”En hörna i hemmet jag aldrig visat”

Okej, då sätter vi oss vid skrivbordet. Om man kikar till vänster så har jag mitt bokmanus med en massa redaktörskladd på och min bullet journal samt min kamera. Och lite sminkborstar och smink och ett doftljus och knäckebröd och d-vitamin. Som man har på ett skrivbord liksom.

Lucka nummer 6: ”En hörna i hemmet jag aldrig visat”

Till höger är teknikparken. Objektiv, två mikrofoner och min vlogkamera. Och handkräm och hundgodis och en spegel för när jag sminkar mig (vilket jag också gör vid skrivbordet). Och candy canes som jag snodde med mig från julbordet förra veckan.

Lucka nummer 6: ”En hörna i hemmet jag aldrig visat”

Åh jag älskar mina palettblad!!! Den här var bara en liten stickling i somras som mormor tog i Kvaved och nu börjar den bli riktigt ståtlig! Älskar också självvattnarprylen i, från Clas Ohlson eller Granit eller ngt liknande.

Lucka nummer 6: ”En hörna i hemmet jag aldrig visat”

Och så jag, precis som jag ser ut idag! Osminkad och rufsig i håret men glad ändå!

5 svar

  1. tänker att det nog är sådär det ser ut hos de allra flesta, lite kaosartat men hundra procent mysigt. vi har likadant, kanske städat när det väl tas bilder, men annars ligger allt möjligt framme :)) hehe!

  2. Så underbart att se att även proffsen har ett skrivbord för alla olika ändamål, samt att allt inte är perfekt tillrättalagt. Jag älskar det! Det är ju detta som gör det till ett hem på riktigt för vem vill bo i en inredningsannons liksom, ja inte jag iaf. Hon som har katthår överallt som bor på landet ,ed kattlucka så här dekorerar katterna allt med sina leriga tassar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

VLOGG: Jag har ADHD

För ett par veckor sedan berättade jag att jag nyligen fått en adhd-diagnos. I dagens vlogg får du följa med till Stockholm när jag gjorde

Hoppbild på Skotertur

Skotertur på fjället

Måndag i Stockholm och jag drömmer mig tillbaka till Åre, Winter Workation och en helt annan måndag för två veckor sedan då Åreguiderna tog med

Vlog: Ladies on the Riviera!

Här kommer vloggen från Civezza och Ladies on the Riviera! Herregud vilken fantastisk vecka vi hade, jag har redan tittat på den här vloggen typ

Vilmer

Juli

Det spöregnar och blåser storm ute och jag känner att hela den här sista sommarmånaden har regnat bort? För augusti ska ju vara en sommarmånad?