I början av mars kom Maria från Örnsköldsviks Allehanda, vår lokaltidning, hem till mig för att göra ett ”hemma hos”-reportage. Det var väl ungefär det som krävdes för att de där rackarns tavlorna skulle komma upp på väggen, efter att ha stått och samlat damm i ungefär ett halvår.

Helgen innan var total panik i städväg. Jag hade ju ingen aning vart hon tänkte rikta kameran. Och ärligt talat slängde jag bara ut saker på vissa platser för att det inte skulle vara tomt. Jag tänker inte berätta var. 😉

Maria skulle komma på tisdag förmiddag och på måndag runt midnatt satte jag och Jonas igång med att bygga tavelvägg (hur det gick till kan du se i den här vloggen). Varför göra något i god tid när man kan göra det i sista sekund har jag alltid sagt.

Och allt var ju värt det för tavelväggen kom med på bild!

Och under min födelsedagsvecka kom resultatet i gratistidningen ”Hela Övik” som går ut till hela kommunen varannan vecka.

Jag fick till och med en liten blänkare på framsidan. 🤗

Det blåste på i sidled den dagen, därav en aningen grimaserande utomhusbild. Men i övrigt tycker jag reportaget blev jättefint!

Och så var det med det!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Som hemma fast lite bättre

Reklamsamarbete med Företagsbostäder Nej. Jag har inte flyttat. Tyvärr. Vore inte en sån här etagelägenhet drömmen?! Ni kanske minns att jag där i mörkaste december

En stund i en annan verklighet

Härom dagen åkte jag hem till min kära vän Jenny och hennes fina lilla familj. Vi pratade om livet och tog en drink (eller fyra)

Vandring i magiska Linn O’ Dee

Välkommen tillbaka till Skottland! Till magiska tallskogar, porlande, kristallklara vattendrag och en mysig vandring i Linn O’ Dee! Minns ni snubben med äggen från förra