I början av mars kom Maria från Örnsköldsviks Allehanda, vår lokaltidning, hem till mig för att göra ett ”hemma hos”-reportage. Det var väl ungefär det som krävdes för att de där rackarns tavlorna skulle komma upp på väggen, efter att ha stått och samlat damm i ungefär ett halvår.

Helgen innan var total panik i städväg. Jag hade ju ingen aning vart hon tänkte rikta kameran. Och ärligt talat slängde jag bara ut saker på vissa platser för att det inte skulle vara tomt. Jag tänker inte berätta var. 😉

Maria skulle komma på tisdag förmiddag och på måndag runt midnatt satte jag och Jonas igång med att bygga tavelvägg (hur det gick till kan du se i den här vloggen). Varför göra något i god tid när man kan göra det i sista sekund har jag alltid sagt.

Och allt var ju värt det för tavelväggen kom med på bild!

Och under min födelsedagsvecka kom resultatet i gratistidningen ”Hela Övik” som går ut till hela kommunen varannan vecka.

Jag fick till och med en liten blänkare på framsidan. 🤗

Det blåste på i sidled den dagen, därav en aningen grimaserande utomhusbild. Men i övrigt tycker jag reportaget blev jättefint!

Och så var det med det!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

102. Om att inse sitt eget värde med Johanna Berglund (Snickarglädjen)

Johanna Berglund, också känd som Snickarglädjen, är uppvuxen i byggdammet, med pappa som snickare bodde hon i ett konstant renoveringskaos. Något som gjorde att hon tänkte bo i lägenhet resten av livet. Istället hamnade i ett stort hus utanför Herrljun…

Det är dags att gå vidare.

Igår meddelade jag medlemmarna att jag lämnar mitt styrelseuppdrag i Influencers of Sweden. Det var ett sorgligt beslut men samtidigt helt rätt.  Låt mig förklara.

Pressevent med IDUN Minerals

Förra veckan var jag på ett superhärligt frukostevent som Idun Minerals bjöd in till. Idun släpper nämligen hudvård och ville fira detta! Alltså jag älskar

Det är fredag och jag är sorgsen

Tjenamors och glad fredag på dig! Men i ärlighetens namn är jag inte så glad. Jag har varit rätt låg i ett par veckor nu.