Hur säljer och förhandlar man som influencer?

We Are Influencers - Fanny Lindkvist

Den här veckan har jag med the QUEEN of sälj och förhandling i We Are Influencers – Fanny Lindkvist.

Jag försökte desperat leta fram när jag och Fanny lärde känna varandra men det gick åt pipan (borde inte DET finnas på vänskapsidan på Facebook, va MarkZ?). Första gången hon dök upp här på bloggen var i slutet på 2017 så jag tänker där någonstans? Vi lärde i alla fall känna varandra via Influencers of Sweden, något som känns rimligt med tanke på att Fanny är en hejdundrande matbloggare på Less Carbs.

Fanny är en av dem som blev navet i InoS tack vare sin bjussighet, hon delar alltid med sig av sin kunskap och ger råd och tips kring sälj, affärsutveckling och förhandling. Och DET är precis det vi pratar massor om i veckans avsnitt av We Are Influencers.

Bland annat dessa tre tips utvecklar Fanny i avsnittet:

👉 Tydlig målgruppsanalys
👉 Strategi för att tjäna pengar på sina kanaler
👉 Se till att ditt innehåll känns genuint och att du kan stå för det

Lyssna på Spotify, Acast eller i valfri poddapp. Du hittar även avsnittet här!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Min dator har kraschat!

Igår satt jag och skulle uppdatera till senaste operativsystemet på min MacBook Air från stenåldern (ca 2014). Det tuggade på fint tills det plötsligt en

Crazy Smoothie Workshop

Reklamsamarbete med Medborgarskolan Ni som hängt här ett tag vet att jag inte är en fena på att laga mat. Jag är faktiskt ganska totalt

En stormig september

September kan möjligtvis vara den bästa månaden på året. Det är inte för varmt, det är inte för kallt. Man kan fortfarande sitta på en

Vloggvecka Dag 2: Hur fan gör man?!

Vloggveckans andra dag är här och det är ett jädra gnäll. Är det här med vloggvecka för mig eller kommer jag bara bli en stressboll?