Onsdagsstatus.

Onsdagsstatus.

Det är mörkaste november och den första snön kom idag. Luna var överlycklig och sprang runt i cirklar.

Jag har ganska nyligen avslutat min nionde lansering av Social Brand Lab, sålde riktigt bra, speciellt med tanke på läget i världen. Sjukt egentligen. Sådana pengar jag drar in nu kunde jag bara drömma om för så lite som fem år sedan. Livet är verkligen nytt.

Jag sitter och tittar på en onlinekonferens som Amy Porterfield håller i och funderar på nästa steg. Jag har en massa tankar (om du lyssnar på ”Vad fan håller jag på med?!” så har du lite koll) på nästa grej och jag känner pepp och pirr för första gången på länge. Jag älskar det jag gör men nu har jag gjort samma sak i några år så jag behöver liiiite nytt pirr.

Kladdade på mig ett parfymprov från kicks medlemstidning. Skitdålig idé efter 22 då jag ska lägga mig och sova. Sängen kommer lukta Viktor och Rolf i flera dagar.

Har målare här i veckan och hallen är fuktig av spackel. Det kommer bli så fint. Nya saker händer.

2 svar

  1. Hej Linda! Vet inte varför men inlägget gav mig också pirr…. du skriver med sån tyngd- kort och koncist- boomschackalack!! Me like! Önskar dig en fin vecka, you go girl 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vloggvecka Dag 2: Hur fan gör man?!

Vloggveckans andra dag är här och det är ett jädra gnäll. Är det här med vloggvecka för mig eller kommer jag bara bli en stressboll?

Tillägg till teamet

Att jobba med bra människor är ovärderligt. Det är inget nytt. Och att hitta sådana människor när man har saftiga löner att erbjuda är kanske

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!