Linnea, Trädgårdsavslutning och Vi Med Barn

Linnea, Trädgårdsavslutning och Vi Med Barn

Foto 2019-09-07 19 00 14

Som du vet är jag ju i Stockholm just nu och då passar jag ju på att klämma in både det ena och det andra för att maximera nivån av storstadsgrejer medan jag är i huvudstaden. Detta har ju dock så klart medfört att jag blivit stormförkyld. Däckade söndag eftermiddag efter eventet (som jag berättar om nedan) och gjorde minsta möjliga igår.

Men den här gången är jag ju här en hel vecka så det finns lite mer tid att klämma in saker. Och det känns lite som att jag är i New York? Jag antar att när man bor på landet behöver man inte mer storstad än Södermalm för att det ska kännas som New York.

I alla fall, ska vi kika på vad jag gjorde i helgen?

190907 - Linnea Henriksson på Mosebacke

I lördags åkte jag direkt från tåget till Åsögatan där jag hyr en lägenhet den här veckan, lämnade av mina väskor och piffade till mig innan jag tog sikte på Mosebacke där jag skulle möta upp Sanna och Lina för att titta på Linnea Henriksson!

Så här fina var vi! Lina och Sanna hade varit ute och ätit middag innan och firat Linas födelsedag, sådär ett halvår i efterhand. Lina fick alltså konsertbiljetter och en helkväll av Sanna i födelsedagspresent!

190907 - Linnea Henriksson på Mosebacke

Oscar Zia, en av Sannas stora kärlekar (och en gammal kund till mig, jag gjorde hans första hemsida för 100 år sedan!) öppnade för Linnea och jävlar vilken röst pojken har! Älskar att han sjunger på skånska.

190907 - Linnea Henriksson på Mosebacke

Sanna var nöjd. 🙂

190907 - Linnea Henriksson på Mosebacke

Sedan sänkte sig mörkret över Mosebacke men Linnea kom med ljuset och sin fantastiska röst och energi!

190907 - Linnea Henriksson på Mosebacke

Du missade väl inte min kärleksförklaring till Linnea och hennes texter härom dagen?

Foto 2019-09-07 23 03 32

Efter konserten tog vi sikte på Trädgårdens säsongsavslutning. Det var en salig blandning av desperation, eufori och melankoli i luften. Men jag fick äta pommes, dricka öl och krama på några favoritpersoner så jag var nöjd med kvällen.

Foto 2019-09-08 02 01 34

Paulina var där! Hon styr ju över konferensen Gather som går av stapeln i veckan och onekligen kommer bli fantastisk! Tyvärr har jag inte tid att gå, att höra ett gäng män prata om kärlek låter ju annars magiskt.

190908 - VMB Influencer Awards

Efter sisådär sex timmars sömn och en tilltagande förkylning tog jag mig samman och åkte till Östermalm för att gå på VMB Influencer Awards som Loppigruppen höll i. Av av mina favoritpersoner, Johanna Kajson, var en av dagens moderatorer och gjorde ett så sjukt bra jobb!

190908 - VMB Influencer Awards

Träffade också de här härliga personerna som alltid bjussar på skratt och härlig energi – Angelica, Jessica och Annika!

190908 - VMB Influencer Awards

Arla var en av eventets huvudsponsorer och tillsammans med dem lagade grymma Linnéa pannkakor med rödbetor och äpplen (fokus var mat som är i säsong) och det var SÅ gott! Den med rödbetor var mer matig med creme fraiche och kantareller till, medan äppelpannkakan serverades med grädde och blåbär. MUMS!

190908 - VMB Influencer Awards

Min dejt för dagen var bästa Jackie som lämnat man och barn hemma och dragit på sig en fin klänning och minglade med mig. SÅ glad över min Jackie – imorgon ska vi till och med jobba IHOP! På samma PLATS!

Foto: Lars Bredenberg

190908 - VMB Influencer Awards

På bussen till eventet sprang jag på Vivi Wallin som jag coachade för 100 år sedan (eller typ 5?) och som också vann pris för sitt koncept/podd ”Mammasanningar”. Så KUL! Så smart tjej.

190908 - VMB Influencer Awards

Alla vinnare och presentatörer för dagen samlade. Tack Loppi och Vi med barn för en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Min midsommar 2020

Häng med till Höga Kustens skärgård och Sandvikens fiskeläge på ULVÖN där jag spenderade midsommar för andra året i rad. Ljuvligt! Se blogginlägget från midsommarafton

En fyr och en högbonde

En av de sista dagarna som jag spenderade i Norrland för den här sommaren begav vi oss till Höga Kusten och Högbonden. Egentligen skulle vi

Triggerhappy

Det är onsdag, jag sitter på ett tåg till Skinnskatteberg där jag ska föreläsa ikväll och så läser jag om Kenza som blivit anmäld till

We Are Influencers är tillbaka!

Äntligen är We Are Influencers tillbaka med en ny säsong! Jag har några riktigt bra gäster på ingång och är SÅ pepp på att få