23 bilder från mobilen hittills i april

23 bilder från mobilen hittills i april

Foto 2020-04-02 09 54 13

Att det blev just 23 bilder som skulle få representera dessa 23 hittills avklarade dagar i april, det var faktiskt bara en lycklig slump. Det blir ett sånt här inlägg då och då, där jag samlar ihop en massa bilder jag tagit med mobilen och sammanfattar livet. Och jag gillar de här inläggen mest av allt. Min dagbok. Hoppas du gillar dem med!

För lite drygt 20 dagar sedan hade jag precis fyllt 40 och dagen efter så snöade det på ballongerna.

Foto 2020-04-02 08 14 35

Vinterns sista magiska snötäcke hängde från granarna den morgonen och livet var ganska konstigt, som det varit i världen den senaste tiden.

Foto 2020-04-03 10 03 59

Jag njötnjötnjöt av snöns skönhet samtidigt som jag tittade på mina vänner söderut som började odla och dona i trädgården och kände mig lite avundsjuk. Tålamodet började tryta, det var liksom för sent för att ”haka på” vintern och köpa skidor men för tidigt att ropa vår. Säsongslimbo.

Foto 2020-04-03 17 35 37

Men så kom vårsolen till slut.

2020-04-04 23.42.15

En lördagskväll satt jag vid mitt nya, underbara köksbord. Åt pizza, drack cola och hade ett av de vidrigaste samtal jag kan minnas. Efter det var min självkänsla sänkt ganska länge, även fast jag förstod varför det blev som det blev.

(För att vara helt ärlig är den här bilden inte från mobilen – mobilen ligger mitt i bild – men den fick vara med ändå för kvällen var liksom viktig på ett vis.)

Foto 2020-04-05 21 16 29

Fullmånen kom och jag lovade mig själv att nu var det nog, nu skulle jag släppa det och gå vidare. Och banne mig, det gjorde jag.

Untitled

Våren smög sig på och trots att det blåste kuling bestämde jag att jag fan skulle sitta och lapa sol och dricka kaffe den här torsdagen nere vid hamnen. Så det gjorde jag.

Untitled

Jonas och Torsten följde med. De var inte helt övertygade om det snilliga i den här idén.

Untitled

Ärligt talat var jag inte övertygad heller men jag var så utsvulten på sol och hav i kombination.

Untitled

Så där satt jag, frös öronen av mig och njöt av solen och havet och löftet om vår.

Untitled

Vad kan man mer göra när man är lite uttråkad? Jo, shoppa loss på second hand!

Just denna dag kom jag hem med två amplar med lerkrukor, en lampa med fransskärm, en blompall, en handväska och ett 1000-bitarspussel. En full kundvagn på loppis har jag nog aldrig åstadkommit förut så ändå lite nöjd! Prislappen? Dryga 300 pix om jag minns rätt.

Untitled

Mickan provade den här magiska trenchcoaten men den var lite för stor och inte riktigt hennes stil så den fick vara kvar. Men visst var den tjusig?

Untitled

När jag åkte hem såg molnen ut som en svamp. Eller en tornado. Skumt var det i alla fall, mitt i all sol.

Foto 2020-04-11 16 58 03

Påsk firade jag genom att gräva fram en gammal grill ur garaget som de gamla ägarna lämnat. På den grillade jag kyckling och korv och Leia var väldigt exalterad över detta.

Foto 2020-04-11 17 07 51

Samtidigt kapade Jonas en bänkskiva till mitt kök (och hackade först bort lite is för att lyckas med detta uppdrag). Siv, 6 år, hjälpte till. <3

Foto 2020-04-12 18 30 49

Jag har köpt en ny klöspryl till Sixten eftersom han massakrerat klösbrädorna han fick när han flyttade in och har börjat klösa på möblerna istället. Den blev godkänd.

Foto 2020-04-14 18 07 26

När det blir lite för ensamt ute i skogen har jag åkt in till stan några gånger och hängt med, men en bit ifrån, fina människor som Mickan och Jonas. Eftersom de också är frilansare som jag så blir det mycket häng med dessa eftersom de också kan umgås på dagtid. Samt för att jag gillar dem en massa såklart.

Foto 2020-04-20 14 38 14

En annan dag satt vi i sofforna…

Foto 2020-04-17 16 33 03

… och så har vi också hängt här, hemma hos Jonas på hans hemmakontor. Kolla Torsten i hans knä! Man dör ju av söt.

(Och ja, jag försökte skriva en ansökan till ”Gift vid första ögonkastet” för att ca ALLA uppmanat mig att söka men jag vet inte vad jag ska skriva så vi får se..”

Foto 2020-04-17 17 33 23

Och så hälsade jag på Roger och fick sommarskor på gumman!

Foto 2020-04-19 14 44 32

Våren alltså. Det är som att livet kommer åter lite. Jenny kom och hälsade på förra helgen. Vi var ute mest hela tiden och Marika och hennes son kom förbi och så blev det projekt ”dika uppfarten” och det var så rackarns mysigt. ÄLSKAR att bo i hus. Älskar det!

Foto 2020-04-20 19 59 28

Några veckor in i 40 och ballongerna börjar slokna men kvällssolen börjar hitta in på mitt kontor.

Foto 2020-04-21 09 23 15

För bara 23 dagar sen låg snön som ett täcke överallt. Härom dagen satt jag på en sten i älven och njöt av solen. SOM jag älskar årstider.

(Sedan hoppade jag från stenen och tappade balansen och föll i älven så då hade det ju varit smidigt med is men det pratar vi inte om nu.)

Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

40-årskalas

I onsdags fyllde jag 40. FYRTIO. Jag vet inte riktigt hur det är meningen att jag ska känna inför detta faktum. Det smög liksom på

En annorlunda jul

Inget är som vanligt i år men jul blev det ju ändå! Och även fast jag skulle spendera den i stort sett helt själv så

10K och fem timmar dagsljus

Glad måndag kära vänner! Klockan är halv ett och solen har knappt gått upp idag. Och jag har knappt varit ute, måste ge mig ut