En helt ny resa – Gravid vecka för vecka!

Idag har jag en ruskigt spännande nyhet att berätta – jag ska nämligen vara med i YouTube-kanalen Gravid vecka för vecka! På den kanalen delar olika par (och jag) med sig av sina graviditetshistorier, och nu ska jag också få dela med mig av min resa mot att bli frivilligt ensamstående mamma!

Jag är inte gravid ännu men förhoppningsvis inom en snar framtid. Hoppas du är lika pepp för detta som jag! 🙌🏻

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

17 svar

  1. Jag är också mitt i resan nu… två misslyckade inseminationer och dags för IVF i januari. Så spännande, och så otroligt jobbigt på samma gång. Men vilket jäkla privilegium vi har som får den här möjligheten! ❤️

  2. Får jag fråga vart du vänt dig då jag sitter i samma situation med övervikten och inte får nån hjälp?? Är så frustrerad och ledsen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Söndagen som försvann

Sådana här dagar går inte till historien. Det är sådana dagar man faktiskt typ inte minns alls. För jag sover mig igenom dem, alternativt tittar

Skottland – Det blåser på toppen

Efter dryga två dagar i Cairngorms nationalpark i centrala Skottland tog vi sikte söderut, tillbaka mot Edinburgh. På vägen såg vi till att klämma några

Fem grader i vattnet och tusen i själen

Vinterbad alltså. Vem kom på en sådan tokig sak? Det är verkligen heldumt. Och helt underbart. Sara och Katta var ju och hälsade på mig