En helt ny resa – Gravid vecka för vecka!

En helt ny resa – Gravid vecka för vecka!

Idag har jag en ruskigt spännande nyhet att berätta – jag ska nämligen vara med i YouTube-kanalen Gravid vecka för vecka! På den kanalen delar olika par (och jag) med sig av sina graviditetshistorier, och nu ska jag också få dela med mig av min resa mot att bli frivilligt ensamstående mamma!

Jag är inte gravid ännu men förhoppningsvis inom en snar framtid. Hoppas du är lika pepp för detta som jag! 🙌🏻

17 svar

  1. Jag är också mitt i resan nu… två misslyckade inseminationer och dags för IVF i januari. Så spännande, och så otroligt jobbigt på samma gång. Men vilket jäkla privilegium vi har som får den här möjligheten! ❤️

  2. Får jag fråga vart du vänt dig då jag sitter i samma situation med övervikten och inte får nån hjälp?? Är så frustrerad och ledsen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Bakom kulisserna på fotoutflykt!

För några veckor sedan var Rania på besök och vi spenderade en dag full med fotoäventyr, en föreläsning i stan och sedan ölprovning på kvällen.

Välkommen Luna!

Nu är det nästan en vecka sedan hon kom in i mitt liv. Lilla Luna. Fluffig och yvig och mild och så mycket kärlek. Jag

Hemester – ett dygn på Ulvön

I början av juni blev jag bjuden till Ulvön av Ebba och Tobias, paret som driver Ulvö Hotell. Jag och Ebba har pratat fram och