En helt ny resa – Gravid vecka för vecka!

Idag har jag en ruskigt spännande nyhet att berätta – jag ska nämligen vara med i YouTube-kanalen Gravid vecka för vecka! På den kanalen delar olika par (och jag) med sig av sina graviditetshistorier, och nu ska jag också få dela med mig av min resa mot att bli frivilligt ensamstående mamma!

Jag är inte gravid ännu men förhoppningsvis inom en snar framtid. Hoppas du är lika pepp för detta som jag! 🙌🏻

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

17 svar

  1. Jag är också mitt i resan nu… två misslyckade inseminationer och dags för IVF i januari. Så spännande, och så otroligt jobbigt på samma gång. Men vilket jäkla privilegium vi har som får den här möjligheten! ❤️

  2. Får jag fråga vart du vänt dig då jag sitter i samma situation med övervikten och inte får nån hjälp?? Är så frustrerad och ledsen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Mot Stockholm!

Det är tisdag och jag sitter på ett tåg mot huvudstaden. Jag hade noggrant bokat en specifik plats, första klass i tyst avdelning, längst bak

Badkläder Plus Size

Badkläder för kurviga babes!

Mitt i den här värmeböljan inser jag att jag just nu äger typ en bikini. Detta måste åtgärdas (lutar väldigt mycket åt regnbågen på sista raden) och i min research så tänkte jag att jag även skulle dela med mig till mina plus size ladies där ute!