En helt ny resa – Gravid vecka för vecka!

En helt ny resa – Gravid vecka för vecka!

Idag har jag en ruskigt spännande nyhet att berätta – jag ska nämligen vara med i YouTube-kanalen Gravid vecka för vecka! På den kanalen delar olika par (och jag) med sig av sina graviditetshistorier, och nu ska jag också få dela med mig av min resa mot att bli frivilligt ensamstående mamma!

Jag är inte gravid ännu men förhoppningsvis inom en snar framtid. Hoppas du är lika pepp för detta som jag! 🙌🏻

17 svar

  1. Jag är också mitt i resan nu… två misslyckade inseminationer och dags för IVF i januari. Så spännande, och så otroligt jobbigt på samma gång. Men vilket jäkla privilegium vi har som får den här möjligheten! ❤️

  2. Får jag fråga vart du vänt dig då jag sitter i samma situation med övervikten och inte får nån hjälp?? Är så frustrerad och ledsen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Andra halvan av mars

Ironin i att jag tänkte mig sätta och skriva detta härom dagen då det var VÅR. Och så nu dumpar molnen snö över mig och

102. Om att inse sitt eget värde med Johanna Berglund (Snickarglädjen)

Johanna Berglund, också känd som Snickarglädjen, är uppvuxen i byggdammet, med pappa som snickare bodde hon i ett konstant renoveringskaos. Något som gjorde att hon tänkte bo i lägenhet resten av livet. Istället hamnade i ett stort hus utanför Herrljun…

En ovälkommen överraskning

Glad fredag! Det regnar i Eldsmark och jag sitter framför datorn och läser bloggar, just nu snöat in på Krickelins och insuper renoveringsinspiration och inredning.

Vlogg: Kontorsmakeover!

ÄNTLIGEN! Efter att ha bott i huset i ett drygt halvår har jag äntligen fått ordning på kontoret. Häng med när jag flyttar om, packar