God måndag kväll!

Sista kvällen i Övik för den här gången och jag sitter och bloggar i sängen medan mamma sussar på andra sidan rummet. Det har varit effektiva och känslosamma dagar här i Övik. Jag har hunnit träffa vänner och potentiella samarbetspartners och även fått en dos snölek och skog så jag är nöjd!

Måndag – Veckan inleddes på ett lite ovanligt vis – jag var nämligen iväg och tittade på ett hus! Japp! You heard it. Jag har ju hintat att jag ska flytta tillbaka till Övik och jag kommer garanterat att skriva ett eget inlägg om det men att jag spontant skulle kika på ett hus var kanske lite oväntat. Efter det så var det ett möte med en lokal byrå och födelsedagskalas hos en vän. Och sedan middag med familjen ikväll därför att…

Tisdag – ..på tisdag morgon åker jag tillbaka till Stockholm igen! Jag har massor med jobb att ta ikapp under resan eftersom det sällan blir så mycket jobbat när man är hemma i Övik. Så jobba jobba jobba och packa om!

Onsdag – För på onsdag åker jag till Göteborg! Och innan dess ska jag avklara ett ekonomimöte med InoS och så ska jag ju hålla mitt eget första webinar! Är lite nervös men mycket pepp för det!

Torsdag – På torsdag blir det heldag med Medieakademin som jag sitter i styrelsen för. Vi ska nämligen presentera Förtroendebarometern 2018, en lista över hur svenskarnas förtroende ser ut för samhällsinstitutioner, medier, politiska partier och företag. Sedan blir det årsmöte och middag med hela gänget samt inbjudna gäster. Ska bli superkul!

Fredag – På fredag tar jag sikte på Stockholm igen och sedan blir det en helg av contentskapande och strategijobb!

Vad ska du hitta på i veckan?

2 svar

  1. Låter som en busy och framförallt spännande vecka! Själv ska jag jobba ikapp mig själv för att åka till Tokyo på fredag på välbehövd semester i 12 dagar=) Sushi och körsbärsblommor here I come!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Det var ett gäng mellandagar

Jag läste någonstans ett citat att mellandagarna, de är de enda dagarna per år då det är okej att göra absolut ingenting. Att bara lata

63. Kristin ”Krickelin” Lagerqvist

På Västkusten hittar vi bloggentrepenören Kristin Lagerqvist. För 10 år sedan startade hon sin blogg som en hobby. Då hade hon varken mejladress eller datorvana, och inte heller någon aning om att det var starten på en karriär inom sociala…

Det är dags att gå vidare.

Igår meddelade jag medlemmarna att jag lämnar mitt styrelseuppdrag i Influencers of Sweden. Det var ett sorgligt beslut men samtidigt helt rätt.  Låt mig förklara.

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!