God måndag kväll!

Sista kvällen i Övik för den här gången och jag sitter och bloggar i sängen medan mamma sussar på andra sidan rummet. Det har varit effektiva och känslosamma dagar här i Övik. Jag har hunnit träffa vänner och potentiella samarbetspartners och även fått en dos snölek och skog så jag är nöjd!

Måndag – Veckan inleddes på ett lite ovanligt vis – jag var nämligen iväg och tittade på ett hus! Japp! You heard it. Jag har ju hintat att jag ska flytta tillbaka till Övik och jag kommer garanterat att skriva ett eget inlägg om det men att jag spontant skulle kika på ett hus var kanske lite oväntat. Efter det så var det ett möte med en lokal byrå och födelsedagskalas hos en vän. Och sedan middag med familjen ikväll därför att…

Tisdag – ..på tisdag morgon åker jag tillbaka till Stockholm igen! Jag har massor med jobb att ta ikapp under resan eftersom det sällan blir så mycket jobbat när man är hemma i Övik. Så jobba jobba jobba och packa om!

Onsdag – För på onsdag åker jag till Göteborg! Och innan dess ska jag avklara ett ekonomimöte med InoS och så ska jag ju hålla mitt eget första webinar! Är lite nervös men mycket pepp för det!

Torsdag – På torsdag blir det heldag med Medieakademin som jag sitter i styrelsen för. Vi ska nämligen presentera Förtroendebarometern 2018, en lista över hur svenskarnas förtroende ser ut för samhällsinstitutioner, medier, politiska partier och företag. Sedan blir det årsmöte och middag med hela gänget samt inbjudna gäster. Ska bli superkul!

Fredag – På fredag tar jag sikte på Stockholm igen och sedan blir det en helg av contentskapande och strategijobb!

Vad ska du hitta på i veckan?

2 svar

  1. Låter som en busy och framförallt spännande vecka! Själv ska jag jobba ikapp mig själv för att åka till Tokyo på fredag på välbehövd semester i 12 dagar=) Sushi och körsbärsblommor here I come!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ett kärleksbrev till mina kollegor

Hallå kompis! Hoppas du har haft en fin start på veckan! Själv sitter jag på tåget upp till Övik, vi har precis passerat Höga Kusten-bron

Att utnyttja är inte att lyckas

Vet du vad som gör mig alldeles fly förbannad? Det är när företag hyllas som ”banbrytare” och ”framgångsrika” inom influencer marketing – när vad det

Den Ängslige Odlaren ™

Hejhej. Det är jag som är Den Ängslige Odlaren. Hon som lusläser baksidorna på fröpåsarna örti gånger. Hon som kollar alla Hanna Wendelbos och Snickarglädjen-Johannas

Rivningvlog!

Det är SÅ kul att se hur pepp ni är på min renovering och TACK för alla tips och tankar kring hur jag ska gå