Halvdött internet och frustration

Halvdött internet och frustration

Mitt internet har legat nere i tre dagar nu så just nu bloggar jag med 3's jättejättedyra mobila internet. Så här har jag sett ut idag:

060731

Linne, Gina Tricot
Jeans, Cubus
Bälte, Tiger
Hängslen, Gina Tricot
Halsband, ASOS
Skor, Bianco

Idag har vi skyltat om på Bianco, för att förbereda för höstnyheterna som kommer in. Mycket kul har redan kommit! 🙂

Höstskyltning
Min fina skyltning! 😉

I lördags var det om möjligt mer crazy än förra helgens utgång. Det blev Valand igen, efter mycket om och men och ett antal gnälliga ”Valand är ett snobbställe” så flashade Hanna sitt VIP-kort och vi var inne!

Dyrt, dyrt, dyyyyrt! Imorrn är det jag som ringer och skäller på Bredbandsbolaget igen!

Jag kanske skriver mer om helgen senare, om jag orkar. För ojojoj finns det saker att berätta.. 😉

2 svar

  1. God kväll i stugan! Jag blev faktiskt nästan lite småorolig när du inte bloggat på flera dagar när du annars brukar vara så flitig. Det är lustig hur man i bloggvärlden ”lär känna någon” och börjar bry sig om den människan för att man läser dess blogg varje dag 😉 *fniss* Kul att höra att du varit ute och haft det skôj i Götet i helgen. Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Off to Scotland!

Det är en svintidig tisdagsmorgon och jag sitter på Arlanda och väntar på flyget till Edinburgh med familjen. Vi åkte nattåg hit från Övik (alltså

Första veckan hemma

Nu har jag spenderat min första vecka i min nygamla hemstad Övik och jag tänkte visa lite hur den har sett ut! Det är ju

87. Om klimatångest och aningslösa influencers med Emma Sundh

Du har säkert inte missat att den pågår precis i detta nu, den brinnande klimatdebatten. Hur världen inte verkar kunna komma överens, naturkatastroferna avlöser varandra och klockan tickar på. I dagens avsnitt pratar jag medEmma Sundh, en av …

Skeppsmalen

Skeppsmalen i solen

Förra helgen när Sanna och Emilia var här så gjorde vi en miniutflykt till Skeppsmalen på söndagen. Vi var alla tre rätt sega och ville