Harry Boy kastar tennisbollar på skärtorsdagen

Harry Boy kastar tennisbollar på skärtorsdagen

Jag har ett blåmärke på mitt vänstra lår som är ungefär samma storlek som en tennisboll. Och det gör ont. Och jag har ingen som helst aning hur jag fått det. Kanske var någon som stod och kastade tennisbollar på mig på Harrys igår?

Det blev partajajaj igår, Sofia hade en liten get-together hemma hos sig inför helgens ledighet och efter intag av alltför mycket vitlöksdip, som jag gjorde med medpassagerare plågsamt medvetna om på taxiresan ned till stan, så hamnade vi på Harrys. Bra musik, dock totalt hopplös DJ som inte kunde mixa beats för att rädda sitt liv.

Fattar ni min outfit? Skäääärtorsdag. Jag är så fyndig, så fyndig.

060313 - Kvällens Outfit

Rosa Linne, ?
Väst, H&M
Jeans, Lindex
Skor, Din Sko

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Livet går för fort

Känner du ibland att livet springer ifrån dig? Att allt går så jädra fort samtidigt som ingenting händer? Jag är så beslutstrött samtidigt som en

Come rain or shine

De här bilderna tog jag för två veckor sedan – nu är gården helt snöfri! Tokigt hur snabbt den här våren kom när den väl

Videohjälpen imorgon tisdag!

Hej hej hallå! Det är december och det betyder att det åter igen är dags för Videohjälpen! Videohjälpen är alltså ett välgörenhetsprojekt som drivs och arrangeras