Harry Boy kastar tennisbollar på skärtorsdagen

Harry Boy kastar tennisbollar på skärtorsdagen

Jag har ett blåmärke på mitt vänstra lår som är ungefär samma storlek som en tennisboll. Och det gör ont. Och jag har ingen som helst aning hur jag fått det. Kanske var någon som stod och kastade tennisbollar på mig på Harrys igår?

Det blev partajajaj igår, Sofia hade en liten get-together hemma hos sig inför helgens ledighet och efter intag av alltför mycket vitlöksdip, som jag gjorde med medpassagerare plågsamt medvetna om på taxiresan ned till stan, så hamnade vi på Harrys. Bra musik, dock totalt hopplös DJ som inte kunde mixa beats för att rädda sitt liv.

Fattar ni min outfit? Skäääärtorsdag. Jag är så fyndig, så fyndig.

060313 - Kvällens Outfit

Rosa Linne, ?
Väst, H&M
Jeans, Lindex
Skor, Din Sko

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Äppelmust på Äpplets dag

Blir det mer höstigt än äppelfest? Gärna i kombination med krispig luft och gula löv så klart, men äpplen i sig är  något som bara

Göteborg

Fyra dagar i Göteborg

För några veckor sedan tog jag ett tåg till Stockholm och sedan ett tåg till till Göteborg och när jag kom fram hälsade Drottningtorget mig

Angeliqa

Sedan jag förra veckan fick reda på att Angeliqa inte finns längre har jag befunnit mig som i ett vacuum. Det känns som att allt