Helrör och rysk fulvodka

Helrör och rysk fulvodka

När vi anlände till Rådhuset igår var det knökfullt. Det var helt omöjligt att vistas inomhus, det var så kvavt och helt omöjligt att andas, så vi trängdes med resten av Borås på terassen medan The Refreshments plinkade någon slags retro-dansbandsmusik från scenen på andra sidan torget.

När giget var slut så drog sig 50-taggarna hemåt och vi lyckades knipa åt oss ett bord. Ett glas vin till och så var festen igång. Sofia spillde ingen tid utan lyckades flirta över en kille som visade sig vara nån slags kioskägande krös som direkt beställde in ett helrör med tillhörande groggvirke. 1500 pix på en torsdag är väl småpotatis. *stora ögon* Jag lekte bartender och sen drack vi rysk fulvodka resten av kvällen. Jag satt och pratade med Uffe och hans lärarvän Åke större delen av kvällen och hade jättetrevligt. Sedan var det nån galen kanadensare där som för sitt liv inte kunde hålla ordning på mig och mina vänner, att matcha namn med rätt ansikte var tydligen mer än vad han klarade av.

Runt tre fick vi skjuts hem av krösuskillens kompis som var nykter. De var lite sugna på efterfest men det tackade jag vänligt men bestämt nej till.

Äntligen lyckades jag och Soffis få till en lyckad utekväll! *kors i taket* Bilder finns här!

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Julvideo

Fyra dagar av jul, fyllda med mys, fina vänner, julklappar och ett stycke grankapning. Allt förpackat i en fin liten video med snöre runt! Prenumerera

PING Helsinki

Förra veckan var jag på PING i Helsingfors. PING är en jättestor konferens för influencers och företag, eller ”content gurus” och ”business hippies” som vi

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!