ootd regnjacka

De här bilderna tog jag för två veckor sedan – nu är gården helt snöfri! Tokigt hur snabbt den här våren kom när den väl satte igång. Eller – vi får väl se. För en vecka sedan var det sommarvärme och nu har det varit minusgrader flera nätter igen. Men det sista som ger upp är hoppet, eller hur var det de sa?

ootd regnjacka

Jag vet att det är lite emot reglerna att gilla regn, men eftersom jag investerade i en sproilans ny regnjacka för några veckor sedan så blev jag ärligt talat lite smått exalterad att det regnade när jag klev upp igår.

För om det är något jag insett med det här med kombinationen hund + bo på landet – paraply är ofta inte en klockren lösning på regniga promenader. Det är ju likt förbannat blött på alla träd i skogen! Därav denna – min första regelrätta regnjacka!

ootd regnjacka

ootd regnjacka

Den kommer från Tuxer, finns upp till 5XL (min är 3XL vilket är större än jag brukar ha så storlekarna är nog lite små men whatever, skit samma vad som står på lappen – den passar!) och jag köpte den på Häggströms Modehus i Lögdeå.

Alltså detta modehus är något av ett enigma i sig. Ligger mitt i obygden mellan Övik och Umeå och är en enorm byggnad med en massa märkeskläder till typ outletpriser. Helknäppt och underbart! Speciellt nu när syrran bor typ ett stenkast därifrån.

ootd regnjacka

Hittade dessutom matchande gummistövlar på Strömsknallen (ett annat lågprisvaruhus i stan). Älskar att vara lantis.

ootd regnjacka

Tjenix prix, ha en fin tisdag!

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Julmarknad på Bruksgodset

Julmarknad på Bruksgodset

Medan det fortfarande rent tekniskt är jul passar jag på att ta med dig till årets julmarknad på Bruksgodset i Banafjäl! Det här är kind

Fotografering för Social Brand Lab!

Häng med på hur det gick till när promotionmaterialet för Social Brand Lab blev till – från fotografering till grafisk design.

En regnig söndag vid köksbordet

Finns det något bättre och mysigare än en söndag vid köksbordet men en god vän, en termos kaffe, en helt ny Taylor Swift-platta och varsin