3,2,1….


Foto: Jonas Forsberg

Äntligen!

Det nya året är igång med besked och äntligen får jag igen lägga fokus på det jag tycker är roligast i min business – att hänga LIVE med er, ljuvliga människor!

I början av februari öppnar jag igen upp dörrarna till Social Brand Lab och inför det bjuder jag in till ett gratis webinar som jag kommer hålla live fyra gånger under lanseringsveckan. Det heter “Social Success” och jag kommer prata om fem steg du behöver ta för att skapa ett inflytelserikt personligt varumärke 2020 – och samtidigt bygga en lönsam business.

» Registrera dig gratis här!

Den här månaden är det exakt ett år sedan jag lanserade SBL första gången och ärligt talat? Jag är nervös. Första året har gått magiskt bra och jag har ingen som helst anledning att tro att det inte skulle fortsätta så – jag blir ju trots allt bättre på att leverera min kunskap, och kunskapen fördjupas ju också ytterligare.

Men ändå är jag nervös. Nästan lite rädd. För det är ju NU man kan börja jämföra. Se mönster. Säga “omsättningen har ökat/minskat si och så mycket jämfört med förra året”.

Men det är ju inte det som är viktigast egentligen.

Jag vill bara göra det jag tror på och ÄR bra på. Att hjälpa kvinnliga kreatörer leva sina drömmar. Att äga sin power. Att inte be om ursäkt för sin kunskap och sin lyster. Att se dessa magiska entreprenörer (som knappt ens vet att de ÄR entreprenörer alla gånger), att se poletter trilla ner, att se det lysa i era ögon (och i era fingrar när ni skriver till mig) – DÄR hittar jag mitt varför, MIN styrka, MIN power.

Ska vi skapa magi ihop? Det skulle jag gilla.

» Haffa din plats på mitt webinar här!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En utflykt till Genesön

Det är lördag. Jag har klänning på mig. Solen skiner och jag har varit ute och sprungit i skogen med Leia. Familjen är här, vi

Smygrelease av “Yrke: Influencer”

Inlägget innehåller reklam för “Yrke: Influencer” Nu är den här. Nu finns den på riktigt och där ute i världen för folk att köpa och

När blir man som influencer en sellout?

“Sellout” är ett ord som slängs runt rätt frikostigt när det kommer till influencers. Många stora profiler får höra att de är “sellouts” på vartannat