Vlog: Lamm, kattungar och minihästar på Summer Workation

I augusti var jag, tillsammans med ett gäng medlemmar i Influencers of Sweden, hos Nathalie på Lindö och körde Summer Workation. Du har redan sett bilderna och nu är vloggen här!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

6 svar

  1. TACK till dig, som grundade INOS så vi andra får chansen att åka iväg på såna här workations <3. Lindö var en enastående härlig upplevelse och ja.. allt var bara underbart!

  2. Linda, jag sitter här på hotellrummet i Örebro med ett leende från öra till öra och lyckan bubblande någonstans djupt nere i maggropen. Jag är så tacksam för att du möjliggjort all den härliga gemenskap, glädje och kärlek jag känner just nu – både när jag tänker tillbaka på när ni kom till mig på Lindö, men också när jag ser fram emot vad som komma skall dessa två dagar på fall workation. Från botten av mitt hjärta till dig min kära vän – varmaste tack! ❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ett veckoschema kommer lastat!

Gomorron och hej vecka nio! Kan ni fatta att februari alldeles strax är slut?! Jag är helt i chock, jag skriver fortfarande 2017 överallt liksom?!

Sätter upp min Bullet Journal för 2019

Så nöjd med mitt ”2019”-omslag! En av de bästa grejerna med nytt år är att få sätta upp min Bullet Journal för det nya året.