Världens farligaste möte + ny tatuering!

Världens farligaste möte + ny tatuering!

180522 - Världens farligaste möte

Nu är det tisdag och förra tisdagen befann jag mig här – i Göteborg!

180522 - Världens farligaste möte

Jag skulle spendera hela dagen här, på Liseberg, där jag skulle föreläsa på ehandelskonferensen ”Världens farligaste möte”. Kan eventuellt vara världens bästa konferensnamn? Arrangörerna hade alltså hyrt hela Liseberg för oss hela dagen – snacka om vuxet barnkalas!

Min dejt för dagen var mitt allra bästa mumintroll Sanna!

180522 - Världens farligaste möte

Vi höll till på Lisebergsteatern och på scenen fanns en motorcykel. Och tydligen var det dresscode vit skjorta.

180522 - Världens farligaste möte

I lobbyn fanns min bok till försäljning och de hade en tatuerare på plats! Åter igen – vuxenkalas!!!

Jag skulle ju som sagt föreläsa så passade på att svänga förbi make up artisterna som stod i utställningsområdet och bättra på mitt läppy!

180522 - Världens farligaste möte

Och så hade jag en kvart över så bestämde mig lite kvickt för att tatuera mig.

Det blev ett litet hjärta på handleden och linjen upp mot mitten av handleden gjorde förjävla ont alltså.

180522 - Världens farligaste möte

Sanna bangade nålarna och fick en gnuggis istället.

180522 - Världens farligaste möte

Sedan var det dags att inta scenen! Alla talare hade fått välja en låt att göra entré till och jag hade valt ”Here I go again” med Whitesnake. Hårdrock och rök – det är nog den snyggaste entrén jag gjort!

180522 - Världens farligaste möte

Jag pratade så klart mig varm om nischade influencers och valde några favoriter som exempel!

Jag var så hög på kaffe och adrenalin att jag snackade så fort att jag slog knut på tungan. Men det verkade ändå gå hem för resten av dagen och kvällen var det minst tio personer som kom fram och sa snälla saker om min föreläsning. Många sa till och med att jag var dagens stora behållning! Då blir man banne mig mallig.

180522 - Världens farligaste möte

Efter ölpaus var det dags för huvudnumret – Bruce Dickinson från Iron Maiden! Underhållande om även laddat med väl många klyschor och historier om flygplan.

180522 - Världens farligaste möte

Sedan var konferensdelen slut och efter champagnemingel och en tur på Helix (för många loopar efter två öl och ett glas bubbel) gick vi ner mot hamnområdet och åt middag.

180522 - Världens farligaste möte

Vi fick ett gäng lustiga herrar till middagssällskap!

180522 - Världens farligaste möte

Sedan blev det kalas hela natten lång, fyrverkerier och efterfest på Avenyn! Jag var alltså på nattklubb? Det har inte hänt sedan Dackefejden.

180522 - Världens farligaste möte

Och just – jag fick ju umgås med den här fina personen – Marcus! Jag och Marcus jobbade ihop i Borås för typ 13 år sedan men det kändes ändå som att ingen tid alls gått sedan vi sågs sist. Det var riktigt härligt att hänga igen! Även om han gnällde sig trött för att jag tvingade honom bära min tygkasse hem (som tydligen vägde ett ton systemkamera. Som jag hade glömt batteriet till och släpat runt hela dagen helt i onödan).

180522 - Världens farligaste möte

Jag kom hem klockan fyra och missade hotellfrukosten dagen efter men det var det så himla värt. Tack Göteborg och Star Republic för ett fantastiskt vuxenkalas!

7 svar

  1. Åååh så bra! Tack för förslaget om powepoint på min tidigare fråga.. men nu vill jag ha mer 😂😂Skulle vara så härligt med ett inlägg från dig om dina bästa föreläsar tips!!

    Kramar josefin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hej och välkommen till en nystart!

I år har jag bloggat i 20 år. TJUGO ÅR! Fattar du? Helt sjukt. Inte riktigt än dock, började på hösten så det blir inte

Om att känna sig lite speciell

Reklamsamarbete med Foto: Jonas Forsberg   Som tjockis har jag ofta i mitt liv känt mig exkluderad. Och gör det fortfarande – speciellt när det