Förordet till midsommar

Hej kompisar! Nu är jag tillbaka i Kvaved igen efter midsommar nere i Skule. Och vilken fin helg vi har haft! Jag tycker vi tittar på hur torsdagen såg ut när vi kom dit!

180622 - Midsommar 2018

Jag hade ju sån himla tur att den här fina personen bestämde sig för att komma upp och fira med mig. Midsommargeneralen själv – Sara! Midsommar levlar liksom per automatik när hon är med, hon älskar midsommar mest av alla högtider på året och det crankar upp nivån på ens egen pepp rejält!

180622 - Midsommar 2018

Jerry frågade mig för några veckor sedan om vi skulle styra upp något midsommarkul ihop och eftersom han bossar på Friluftsbyn i Skule så var det ju perfekt att hålla hus där! Så vi åkte på torsdagseftermiddagen och inhandlade käk en masse och när vi kom ner till byn drog han igång en eld och grillade burgare som han aldrig gjort annat.

Det var lite ruggigt men Jerry svepte en filt över mig och stoppade en öl i handen på mig och så sprakade brasan bredvid så då gjorde rugget ingenting alls.

Hejhej!

180622 - Midsommar 2018

Friluftsbyn ligger vid foten av Skuleberget och är en stugby, camping och ”äventyrscenter”. Jag slaktar säkert hela Jerrys pitch här men jaja. Det är sjukt mysigt i alla fall, massa härliga sällskapsytor och helt nybyggda stugor som är bananas fina! Jag fick tyvärr inte bo i en sådan eftersom jag hade Leia med mig så vi fick ”hundstugan” på kullen. Men vi fick istället den finaste utsikten!

180622 - Midsommar 2018

Vi kollade in Timmerstugan där vi skulle duka upp på midsommaraftonen. Så idylliskt med tjocka timmerstockar och knirkiga golv. Älsk!

180622 - Midsommar 2018

Sedan började solen gå ner.

180622 - Midsommar 2018

Och bjöd på den sjukaste solnedgången jag sett på länge.

180622 - Midsommar 2018

Och mitt i alla regnade det och så fick vi en regnbåge också. <3

Och sedan blev det midsommar, men det tittar vi på en annan dag!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hur går det i bebisfabriken?

Bebis lånad av Vanja <3 Hallå kompis! Jag hoppas du haft en fin helg. Själv är jag helt ofantligt trött efter att ha klivit upp

Balesudden

Dagsvandring till Balesudden

Härom veckan åkte jag, mamma och morbror Roger iväg på en dagsvandring ut till Balesuddens naturreservat. Balesudden är en halvö som ligger ungefär en mil

Om att känna sig lite speciell

Reklamsamarbete med AnnoAnno Foto: Jonas Forsberg   Som tjockis har jag ofta i mitt liv känt mig exkluderad. Och gör det fortfarande – speciellt när