Ett bucket list moment

I torsdags checkade jag av något på min bucket list som funnits där i en sisådär 10 år. Jag hängde med, och intervjuade, den ursprungliga bloggmamman, Ebba K von Sydow.

Som ni kanske redan vet har vi på Influencers of Sweden instiftat ett hederspris som vi kallar ”Ebbapriset”, döpt efter denna allas vår bloggmamma. Priset kommer delas ut på Stora Influencerpriset på fredag och Ebba kommer själv vara på plats för att dela ut priset.

Jag kom ihåg när jag stod där på Sturecompagniet för ganska precis 9 år sedan, efter att första Veckorevyn Blog Awards gått av stapeln, och nervöst gick fram till Ebba och frågade om jag fick ta en bild med henne. Och hon visste vem jag var! Jag tror till och med hon läste min blogg på den tiden. Och jag blev så glad så jag nästan gick av.

Och nu satt vi där, på hennes kontor långt upp på Östermalm, och pratade om den tiden och hur branschen utvecklats och hur vi utvecklats. Älskar när cirklar sluts på det här viset.

Jag fick också med mig Ebbas två nya böcker med mig därifrån – Säker stil – 101 stiltips och Små stunder med systrarna von Sydow (Ebba lovade att det var enkla recept). Har så smått börjat bläddra i dem och de är riktigt fina. Älskar redan 101 stiltips, vilken skattkista för dagar då man inte har någon inspiration på stilfronten!

<3

Poddavsnittet av We Are Influencers kommer ut imorgon!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vårjackor plus size

Vårjackor för plus size ladies

Inlägget innehåller annonslänkar. Läs mer om annonslänkar här! Äntligen börjar våren så smått knacka på dörren (även om det varit nollgradigt här på morgonen de

Mitt första norrsken!

Igår kväll lyckades jag för första gången fånga norrsken på bild! Hurra!  Det var tack vare Jackie som skickade ett meddelande där hon skrev ”det