Ett bucket list moment

I torsdags checkade jag av något på min bucket list som funnits där i en sisådär 10 år. Jag hängde med, och intervjuade, den ursprungliga bloggmamman, Ebba K von Sydow.

Som ni kanske redan vet har vi på Influencers of Sweden instiftat ett hederspris som vi kallar “Ebbapriset”, döpt efter denna allas vår bloggmamma. Priset kommer delas ut på Stora Influencerpriset på fredag och Ebba kommer själv vara på plats för att dela ut priset.

Jag kom ihåg när jag stod där på Sturecompagniet för ganska precis 9 år sedan, efter att första Veckorevyn Blog Awards gått av stapeln, och nervöst gick fram till Ebba och frågade om jag fick ta en bild med henne. Och hon visste vem jag var! Jag tror till och med hon läste min blogg på den tiden. Och jag blev så glad så jag nästan gick av.

Och nu satt vi där, på hennes kontor långt upp på Östermalm, och pratade om den tiden och hur branschen utvecklats och hur vi utvecklats. Älskar när cirklar sluts på det här viset.

Jag fick också med mig Ebbas två nya böcker med mig därifrån – Säker stil – 101 stiltips och Små stunder med systrarna von Sydow (Ebba lovade att det var enkla recept). Har så smått börjat bläddra i dem och de är riktigt fina. Älskar redan 101 stiltips, vilken skattkista för dagar då man inte har någon inspiration på stilfronten!

<3

Poddavsnittet av We Are Influencers kommer ut imorgon!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Annandagen

Efter två veckor i covid-bubblan bestämde jag mig för att det var dags att våga sig ut i världen igen – feberfri och med minimala

Första kycklingen är här!!

Förlåt för hemsk bildkvalitet men jag kan inte hålla mig. Första kycklingen är här!!! Den kläcktes igår kväll och det är pickhål på åtminstone tre

Julafton med Leia

Have yourself a merry little Christmas

GOD JUL! Jag hoppas att du haft en fin julafton med familj och vänner (eller på något annat sätt, så länge du är nöjd!), själv