Idol och ett stycke snorgärs

Idol och ett stycke snorgärs

Japp, så har man fastnat i Idol-klistret igen. Förra året var det väl inte direkt någon överraskning på grund av personliga kontakter, men iår så får jag skylla mig själv. Det är rätt lagom att det kommer gå en gång i veckan, för jag orkar inte riktigt hänga på en dokusåpa som går varje dag. Hittills går allt enligt planerna, igår gick Jonah och Cindy vidare, precis som jag hoppats. Ikväll var det tuffare. Måns är ju redan självskriven som ”årets Darin”, tjejtjusaren som kommer få flickorna att skrika lungorna ur sig. Sedan står det mellan Maria och Marieme. Jag tror jag lägger min röst på Marieme faktiskt. Maria hade nog gått vidare om hon valt en annan låt.

Någon som kan lära mig hur en DVD-brännare funkar? Jag vill se ”Monster in Law”. Helt osannolikt hur snabbt en förkylning kan kicka in. Nu känner jag mig helt golvad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlog: På Bokmässan som FÖRFATTARE!

I år närvarade jag på Bokmässan i egenskap av FÖRFATTARE! Min bok ”Yrke: Influencer” kom ju ut tidigare i år och nu var det dags

OffCoff

En kväll med Bygdsam på OffCoff

En kväll på OffCoff (mitt co-workingspacekontor!) med en sisådär 30 glada landsbygsföretagare föreläsandes om hur man vässar sina sociala medier? Jomen tack, jag har haft

112. Jobba datadrivet för att växa på Instagram med Sara Öhman

Sara Öhman jobbar som konsult och utbildare inom digital marknadsföring och growth hacking och har tidigare varit med i We Are Influencers och pratat om hur man kan använda Facebookannonsering som influencer (avsnitt 83).I det här avsnittet gräver v…

Pressevent med IDUN Minerals

Förra veckan var jag på ett superhärligt frukostevent som Idun Minerals bjöd in till. Idun släpper nämligen hudvård och ville fira detta! Alltså jag älskar