Insta-Lately

Instalately
1. Leia morgonmyser // 2. Bibimbap på Tiffin // 3. Poddinspelning med Foki // 4. Lyxfrukost // 5. Sofia Kyrka // 6. Gomorron Sverige // 7. Plåtning med gölliga Emily Dahl // 8. Leia fyller fyra år! // 9. Daisy Beauty Expo med Ida, Katta och Linda

Måndag och ny vecka! Jag har varit och lämnat Leia på dagis så att jag faktiskt kan sitta vid skrivbordet hela dagen och få något gjort utan att hon ska vara söt och vilja leka eller gosa.

Min vardag har inte direkt varit i fokus på bloggen på sistone så jag tänker att jag ger er ett hopkok från de senaste veckans instagrambilder istället. För vardagsuppdateringar, följ mig där och på Snapchat (lalindase)! Och den här veckan kommer bli en kortis för på torsdag åker jag upp till fjälls igen för en liten workation! Älskar att ha vänner med fjällstugor.

Måndag » Idag jobbar jag hemma med att försöka komma ikapp med min to-do-lista samt att ikväll ska jag Skype-podda med Amanda Axelsson, den första, renodlade YouTubaren i Bloggbusiness! Ska bli mycket spännande.

Tisdag » Imorgon inleds dagen med mitt första PT-pass med min vän Carin! Hon har ju “typ” PT:at mig tidigare med men nu har jag uttryckligen bett henne att styra upp min hälsa och hon accepterade glatt! Så det blir spännande. Sedan blir det möten resten av dagen och förhoppningsvis ännu en poddinspelning! Sedan ska jag lämna Leia hos Isabel för att på onsdag..

Onsdag » ..åker jag till Göteborg över dagen! Jag och en annan bloggare jobbar nämligen med ett superhemligt projekt med en superhemlig klädkedja under våren och ska åka ned till kontoret i GBG för att kicka igång det hela. Så pepp och hemlig!

Torsdag – Söndag » På torsdag åker jag upp till Tänndalen med ett gäng tjejer för en helg av skidåkning, mys framför brasan, god mat och så klart jobb! Spana in vår resa innan jul här!

Det var min vecka – ska du göra något spännande i veckan?

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

  1. Äta hummer med vänner:) Det var länge sedan jag åt ute pga valpen men nu när han är stor kan jag smita iväg en stund och lyxa till tillvaron lite. Sedan kommer lillesyrran hem under helgen vilket jag ser fram emot och det blir ett besök på SPA. Vilket jag verkligen behöver:) Kram

  2. Iiiih jag listade ut det via snap! Gjort den hissturen ett par hundra miljoner ggr 😉 Spännande att se resultatet! Du kan ta bort den här kommentaren om det är känsligt, ville bara säga att jag listade ut det hihi, Mvh nyfiken i en struuuut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlog: Hemmafix & bokskrivande

Här kommer äntligen en ny vlogg från en helt vanlig lördag när jag gick i skogen med Leia, städade och skrev färdigt min bok. Precis

Att förlora ett pälsbarn

Dagen igår började precis som vanligt. Jag tog en promenad med Leia och när vi kom tillbaka strök Silver sig runt benen på mig som

Skörda spenat

Innan det blev frost och svinkallt så skördade jag en massa spenat. Vår spenat har verkligen växt som ogräs i år och vi visste knappt