Örnen har landat!

Hallå kompisar, jag har flyttat!

Detta är första blogginlägget jag gör, officiellt som boende i Örnsköldsviks kommun på nästan 17 år! Jag flyttade från Övik i samma veva som jag började blogga så bloggen är ganska precis exakt lika gammal som min exil från Övik, det är lite coolt!

Knäppt att tänka så, det känns på ett sätt som att det är en livstid sedan jag flyttade härifrån och på ett annat sätt som igår. Eller ja, kanske inte igår men i alla fall inte en nästan myndig persons livstid sedan!

Just nu bor jag lite i kappsäck, jag åker med familjen till Skottland på måndag så nu har jag i stort sett allt jag behöver i två resväskor som jag ska packa om inför den resan men sedan när jag kommer hem blir det till att installera sig i Kvaved.

Det luriga är ju att Kvaved (vårt sommarhus, min mammas barndomshem) redan är fullt med möbler och pryttlar hela vägen sedan 60-talet så jag kan liksom inte flytta in hela mitt bohag där utan mitt hem kommer stå i ett lastbilsskåp på tomten så länge och så får jag plocka lite det jag behöver därifrån eftersom.

Det kommer bli en period av att lite vara ”mellan boenden” då jag i stort sett bara kommer packa in kläder, smink/hudvård och kontorsprylar i huset och så får resten bli som en härlig present att öppna igen när jag hittar mitt eget hus.

Planen är nämligen att jag ska köpa ett hus till mig själv det närmaste året så att jag kan vara här uppe, smaka på Övikslivet och springa på visningar medan jag känner efter om detta är det jag vill i långa loppet. Så lyxigt att få prövotid på det viset!

Lite läskigt men så himla pirrigt och spännande det här ska bli alltså. Jippi!!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

22 svar

  1. Wihooooooo! Lövley. Så skönt att landa nu på sommaren också när man inte behöver så mycket grejor (läs: vinterkläder, skor, utrustning) direkt utan bara kan knata ut på gräsmattan på morgonen, barfota med en kopp kaffe, och det spelar liksom inte så stor roll vad man har på sig. Då kan man packa upp lite mera i lugn och ro och känna sig för var och hur man vill ha sina grejor.

    1. Exakt så, herregud vad jag har kläder i det där skåpet som jag hoppas jag inte behöver på länge, länge. Åh, barfota med kaffe det är liksom drömmen. Som jag nu kommer få LEVA! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En stormig september

September kan möjligtvis vara den bästa månaden på året. Det är inte för varmt, det är inte för kallt. Man kan fortfarande sitta på en

Den Ängslige Odlaren ™

Hejhej. Det är jag som är Den Ängslige Odlaren. Hon som lusläser baksidorna på fröpåsarna örti gånger. Hon som kollar alla Hanna Wendelbos och Snickarglädjen-Johannas