Julen tassar på mig

Julen tassar på mig

Nu börjar julkänslorna smyga på mig lite smått. I eftermiddag tog jag en sväng på Coop och blev stående i säkert en halvtimme, pillandes på deras julsaker. Till slut blev det att jag köpte några ljusmanschetter, till adventsljusstakarna och till vanliga ljusstakar och gröna girlanger med tillhörande ljus att hänga på balkongen. Imorrn ska jag ta en sväng på EKO och se om jag kan hitta några fina röda löpare. Problemet med allt julpynt är att vi redan har röda väggar i vardagsrummet och jag vill inte att det ska bli FÖR rött. Massakervardagsrummet. Nja.

Läste att Mamselamsen i stort sett bojkottar julstädningen. Låter som en bra idé. Ingen av oss här ska ju ändå vara hemma över själva julen så det blir väl lite ”vanlig” städning i form av dammsugning, golvskurning och dammning. Bara lite dock. Jag avskyr att damma. Men jul blir det iaf! Dammråttorna måste ju oxå få sitt roliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

85. Kvinnor och icke-binära i gamingvärlden med Lillie Klefelt

Gamern Lillie Klefelt har hållit på med e-sport sedan hon bara var 4 år gammal och blev introducerad till den världen av sin extrapappa. Snabbt fastnade hon för att spela på PC och har sedan dess hunnit med en hel del, både i den virtuella världen och …

Onsdag och torsdag – fullt bagage och fullmåne

Hejhej här kommer ännu ett försök till semi-realtidsbloggande! Det här är ju min favorittyp av blogginlägg att läsa själv – alltså typ Instagram Stories fast

Lofoten

Vykort från Lofoten

Hej bloggen! Jag är i Lofoten! I Lofoten? På Lofoten? Oklart. Jag är i alla fall i norra Norge, ovanför Polcirkeln, i midnattssolens land. Just

89. Att bygga en skalbar business med Gustav Johansson

I det här avsnittet pratar Linda med mannen bakom vegobloggen Jävligt gott: Gustav Johansson! Han delar med sig av massor av smaskens insikter när det kommer till strategier och affärsutveckling av sina sociala kanaler och sin närvaro online. Hur vikti…