Kallt så in i märgen!

Kallt så in i märgen!

One down. Two to go.

Jag pratar självklart om jobbintervjuer. Och jag pratar om att SL är förmodligen den mest värdelösa kollektivtrafiken i Sverige. Jag blev en halvtimme sen till intervjun på SIBA. En halvtimme. Knappast uppskattat. Sedan satt jag och malde på i ännu en halvtimme om vad försäljning är för mig och varför jag skulle passa så bra på SIBA. Serviceminded ut i fingertopparna. Jag tror det gick rätt hyffsat. Besked i slutet av veckan.

Puzzi är kåt igen. Och eftersom jag inte har så mkt möbler så skallar hennes kåtvrål mellan väggarna. Jag är så här nära att ta till hagelbössan. Eller slangbellan iaf.

Nu är det bara hem och vända och slänga in maten från ICA Brommaplan i kylen och sedan hoppa på första bästa T-bana in till stan igen. För nu ska här skrivas in på Viktväktarna. Smal och snygg ska jag bli. Igen. Pepping mottages tacksamt.

6 svar

  1. Hoppa det gick bra på intervjuen *håller tummarn* det var säkert fler som inte kom i tid pga. av all snö.

    Det klart du kommer fixa dina mål!! Du kommer känna dig grym när du uppnått dem 😉

  2. Det kommer gå galant på VV. Fan, kan jag loosa så mkt som jag gjort, kan ju du bli av med några kilon LÄTT! Min karaktär är inte den bästa…

    Jag håller tummarna massor inför alla intervjuer, det vet du! Bara att vara ihärdig, så får du snart napp. 🙂

    Du har inte tänkt på att kanske kastrera/stelerisera lilla Puzzi? Så slipper du nog kåtvrålen. Förresten, är det inte du som kåtvrålar då?? *asg*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Gravid vecka för vecka

Gravid vecka för vecka – avsnitt 4

Hallå kompis! Här kommer avsnitt fyra i min Gravid vecka för vecka-resa! Jag körde vlogg-style, min bästa style, när jag åker och tar mitt (förhoppningsvis)

Tillskott i hönshuset!

I samma veva som tuppen togs bort blev två av hönorna  – Mumin och Doris – ”sura”. Det innebär helt enkelt att de lägger sig

Fem roliga saker jag ska göra i helgen

Bilder från när jag var på Rotsidan i Höga Kusten för någon vecka sedan. Foto: Katarina Wohlfart När vi hördes i början av veckan var