Knut och Julpyntspolisen

Gud vad jag är trött. Har hattat omkring på möten hela eftermiddagen – jätteroliga möten men likt förbaskat blir jag trött i kropp och fot. Ett gäng roliga projekt att se fram emot dock!

Sedan var det ju det där med att ta bort julen. Jag hade tänkt göra det i helgen men det blev liksom aldrig av. Nu är Knut här och the pressure is on. Jag har iaf tagit bort ljusstakarna. Nu måste bara ljusslingan bort på balkongen och sedan kan jag plocka bort lite i godan ro i skyddet av mina fyra väggar, utan att få onda ögat från julpyntspolisen.

Nej! Jag var ju hemma innan sex och likt förbannat är klockan snart sju och jag har inte börjat med maten. Fy skäms och smäll på fingrarna. Tacogratäng blir det, lchf-style. Mumma!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

  1. DELINDA:
    Ja, faktiskt! Kram.

    MARIA P:
    Inte svårt alls! Blanda Philadelphiaost och creme fraiche. Ovanpå det tacoköttfärs och toppa med massor med ost. Betänk dock att detta är LCHF-recept = massor med fett. 😉 Till det sallad och guacamole.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlog: En jävligt slirig helg i husbilen

Om ni följer mig på Insta stories (gör det!) så har ni sett att jag hängt i Sundsvall i helgen (eller någonstans i skogen utanför)

Vlog: På Bokmässan som FÖRFATTARE!

I år närvarade jag på Bokmässan i egenskap av FÖRFATTARE! Min bok “Yrke: Influencer” kom ju ut tidigare i år och nu var det dags