Konsten att koka ägg

Konsten att koka ägg

Planen var att komma upp klockan nio idag. Den falierade rätt rejält. Men nu har åtminstone jag tagit mig upp ur sängen och börjat arbeta på frullen. Äggkokaren är en av de bästa uppfinningarna i modern tid. Synd bara att den låter som ett kärnvapenlarm när den är klar. Och den tar faktiskt längre tid än det tar att koka i kastrull. Men man kan inte misslyckas!

… jag tar tillbaka det. Ett av äggen har mirakulöst gått av på mitten så att äggvita sörjar ut överallt. Urk. Jag kan inte ens lyckas med en äggkokare! Nu får det vara nog. Hädanefter får C koka ägg. Så det så.

Efter frukost blir det till att vika tvätt och piffa till sig för en prommis till Knalleland. Jag är på jakt efter en väska som man kan ha tvärs över kroppen, en rätt stor variant så att filmkamera, kamera och annat viktigt får plats när jag ska göra New York. Och så vill jag gärna ha en quiltad variant med guldkedja. Ska spana på Myrorna tror jag bestämt. Och så måste jag förbi Apoteket. Medicinen är slut. Inte bra. Utan medicin är Lindisen inte trevlig att umgås med.

Men först, frulle! Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En av de bästa egenskaperna

Ikväll sjunger Jonna i Globen. Kan du fatta det?! Det kan inte riktigt jag. Hennes första framträdande som artist och hon gör det i Globen!

Lite vardagsglädje med Jossan & Vanja

Förra måndagen fick jag spendera en alldeles fantastisk timme med två av mina favoritpersoner i den här sociala medier-världen. Nämligen Josefin och Vanja! De här