Vecka fyra

HEJ bloggkompisar!

Hur mår ni? Jag vet, jag ligger så rackarns efter med bloggen och har också en liten bloggexistentiell kris just nu (jag har det ungefär en gång per år), du vet när man tänker ”vem läser? vad ska jag skriva om? bryr sig nån överhuvudtaget?”, därför har det varit ganska lugnt här på sistone.

Men också för att jag just nu är i lanseringsmode och körde mina två första webinars igår! Har du ingen aning om vad jag pratar om? Kolla in här!

Älskar lanseringsveckor! Det är pirr i luften och även om det också är en del ångest och yttepyttepanik så är det mest bara skitkul att få vara live och få prata med ER så mycket!

Men nog om nu. Nu ska vi prata om då – mer bestämt vecka fyra.

Foto 2020-01-21 17 30 33

Hur vecka fyra började minns jag inte men på tisdagen fyllde i alla fall min syster Anna 29 år. Hon dricker fortfarande mjölk när vi är på restaurang, det kommer nog aldrig ändras.

På onsdagskvällen var jag på byamöte. Jag är alltså en sån som har byamöten nu – älsk! Det var på min lokala bygdegård och vi hade besök av polisen som pratade om grannsamverkan och sedan hade vi årsmöte för bygdegårdsföreningen. Jag blev tydligen suppleant i styrelsen. Så går det när man inte kan låta bli att vara engagerad!

Foto 2020-01-23 15 13 04

På torsdagen hängde jag på OffCoff med Mikaela! Mickan har precis flyttat hit från Stockholm (hennes kille spelar hockey i Modo) och hon gled in i mina DM's på Instagram och tyckte vi skulle ta en kaffe, så då gjorde vi det. Och nu jobbar vi ihop! Som det kan bli.

Mikaela konsultar för mig och hjälper mig främst med Facebookannonsering just nu, men längre fram kommer det bli mer contentplanering och SoMe-planering med. Jag gillar henne, hon är rolig och smart och vass.

Foto 2020-01-23 15 53 34

Jonas kom också och hängde och Leia hoppade upp i fåtöljen och skulle kela med honom?! Hon gör typ inte sånt. Men han är tydligen speciell.

Foto 2020-01-23 16 02 11

SÅ kul att ha fått en kollega som BOR i Övik! Så att vi kan jobba live! Precis vad jag saknat och jag känner att det kommer piska igång min effektivitet och kreativitet. Bra skit!

2020-01-24 15.41.29

Sedan blev det fredag och jag åkte med Jenny till Umeå för spännande möte!

2020-01-24 20.38.32

Sen hade vi bestämt att vi skulle stanna i Umeå över natten och göra stan. Så vi bokade hotellrum på U&Me där handfatet var mitt i rummet och det fanns ett fönster in till duschen från resten av rummet.

Kan NÅN förklara vad som är grejen med att man ska kunna se in på toaletten?! Jag förstår verkligen inte det.

2020-01-25 11.59.59

”Check out u&me hotel on spotify and get in your best shower-sing-a-long-mood”.

ÄLSKAR detta – de hängde i duschen. Snacka om helhetsupplevelse! (Dock hittade jag inte dem på Spotify så lite fail.)

2020-01-24 21.02.10

Sedan gick vi ut på stan! Det kommer ett eget inlägg om det pga MÅSTE lyfta den här fantastiska restaurangen vi var på (inte den på bilden, bara ett fint hus mitt på torget).

2020-01-25 10.17.36

Lördag morgon såg Umeå ut så här från vårt hotellrum.

2020-01-25 19.29.24

Sedan blev det hotellfrukost och IKEA och sedan snabbtsnabbt hem för att sedan åka på Gospelfest i Öviks kyrka på kvällen där bland annat Frank Ådahl var med och sjöng. Han var med i den här gruppen Edin-Ådahl som vann mello typ 90 med ”Som en vind”. Fin bit.

Och det var den veckan. Jag gillade den. För det mesta. Förutom när det var lite ledset i hjärtat. Men det kan vi prata om en annan dag.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

8 svar

  1. Jamen hur gick det till? Det swishar till som när man betalar med telefonen och plötsligt har 4 veckor gått av det nya året.

    Jag läser mer av dig än jag lyssnar på dig bara så du vet ifall du undrar om någon läser, kram!

  2. Jag läser dina inlägg även om jag varit dålig på att skriva kommentarer, men jag skall bli bättre på detta 😀
    Det finns alltid något vackert att se på och intressanta lagom långa inlägg att läsa <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Torrflottis

  Jag blir galen på min hårbotten. Den är frisk och glad ungefär tre veckor per år, resten av tiden är den som är trotsig

We’re far from the shallow now.

Jag var på bio ikväll och såg ”A Star is Born” med Lady Gaga och Bradley Cooper. Vilken jävla film. Jag älskade den. Och hatade