Kroppen är trött och härlig

Kroppen är trött och härlig

Så underbart skönt att faktiskt vara fysiskt trött på kvällarna, att gå och lägga sig för att kroppen är trött, och inte bara för att man är slö och har säckat ihop i soffan. Just nu är jag lite för trött bara. Skulle behöva få lite webbjobb gjort men kreativiteten sprudlar inte direkt just nu. Det är skönt då att man bara gör det för sig själv, ingen stress. Bara kul. Då det är kul. Annars skiter man i det.

Min dataskärm behöver rengöras. Den är fläckig. Som mitt hår. Men det ska fixas på torsdag. Slingning och klippning inbokad hos Frieda på Bond. Och sedan ska jag avnjuta Linda Bengtzing på sommartorsdagen. Men först är det Friskis å Svettis igen i parken som gäller imorrn. Om mina möra ben håller till dess.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Månadsrecap: April 2023

Välkommen till min födelsedagsmånad – april! April började så klart traditionsenligt med att jag fyllde år – som vanligt den 1:a april! I år bjöd

Hej vågkluck! Jag har saknat dig!

Bara för en vecka sedan gick det inte att gå här för snön var fortfarande så djup. Nu är den nästan borta. Så i förmiddags

105. Om att lyckas online med en liten publik med Lilly Norfeldt

I avsnitt 105 träffar jag Lilly Norfeldt som driver Sveriges största hundträningsblogg under titeln ”Hundtränar-Lilly” med målet att sprida kunskap inom ämnet hund och inspirera till enkel hundträning.Lilly är utbildad hundinstruktör och h…

Det kan ju vara du.

Tanken på dig gör mig så nervös att jag blir illamående. Det var väldigt länge sedan jag blev illamående på det viset. Halsen blossar och