La Linda testar: Oriflames ”The One”

La Linda testar: Oriflames ”The One”

Attitude Sthlm i fredags presenterade Oriflame sin nya kollektion ”The One” och jag fick med mig några av produkterna ur serien ”Colour Impact” hem från mässan. Jag köpte två cremeögonskuggor, ”Shimmering Steel” och ”Intense Plum”, samt läppstiftet ”Brilliant Fuchsia” och passade på att prova härligheterna inför gårkvällens kalasande.

Photo-2014-03-09-14-45-44

Cremeögonskuggorna är lätta att jobba med och blir som puder när de appliceras på huden, inte sådär kladdiga som cremeprodukter annars kan bli. De har bra med pigment men är inte jätteintensiva så man får jobba med lite mängd för att bygga upp färgstyrka.

Photo-2014-03-08-19-01-39

Jag sotade med ”Shimmering Steel” i globlinjen och på yttre delen av ögat och sedan la jag ”Intense Plum” över hela ögat. Ovanpå det la jag ett glittrigt eyedust från Make Up Store. Läppstiftet är jättelätt att applicera och inte heller det ger supermycket färg så man kan lugnt dutta på lite utan spegel utan att se ut som en clown.

Photo-2014-03-08-19-01-52

Voila! Kollektionen är tillgänglig till försäljning från den 20 mars.

Det här inlägget är en del av #blogg100

Dag 9/100 – Inlägg 18/100

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

106. Om att lägga fokus på rätt saker med Flora Wiström

När Flora Wiström, bloggare, skribent och författare, gästade podden för fem år sedan, som min andra gäst någonsin, delade hon bland annat med sig av sina bästa bloggtips och outade sig själv som hipsterbloggare (med lite hjälp från mig).Nu är hon til…

Yrke: Influencer

Mitt bokomslag!

Detta inlägg är en del av ett reklamsamarbete med Blank Page och ”Yrke: Influencer” Hörrni. Idag är en helt galet spännande dag. För idag går min bok

Övik

Mot Stockholm

Nu sitter jag på tåget igen tillbaka till Stockholm. Som alltid med blandade känslor men den här gången ändå med hopp om förändring. Jag har