Jag är en av de där människorna som faktiskt inte gillar att sitta och göra spellistor på Spotify. Jag gillar inte att veta vilken låt som kommer här näst och jag blir väldigt snabbt trött på mina listor som bara går runt runt.

Enter – Tunigo.

Denna fiffiga lilla sajt har massor med spellistor färdigfixade för en latskit som jag. Spellistor indelade efter genre, årtionde, eller min favorit – humör. Just nu lyssnar jag på ”Your favourite coffeehouse” som ligger den och myser i bakgrunden medan jag jobbar.

Mjum.

5 svar

  1. Men tack! Jag har samma problem. Skaffade spotify premium med argumentet ”mökke billigare än att köpa en masse skivor hele’tia” and I löve it.
    Men åh vad ”jobbigt” det är att leta musik man behöver ha sådär i bakgrunden. När man städar eller framförallt pluggar för att sorla bort grannens heladagenlångdansbands-musik.

    You saved my ass idag! Helt klart. <3

  2. Ja, det gör jag också förvisso. Men att hitta ny musik är jag cirka sämst på. Verkligen. Trots att jag är allätare. Just nu poppas det fasans massa mumford and sons. När jag pluggar blir det mozart, bach å dom där gamla gubbarna.
    Men nu ba: en hel lista med mysig musik jag inte visste fanns. WIN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Andra halvan av mars

Ironin i att jag tänkte mig sätta och skriva detta härom dagen då det var VÅR. Och så nu dumpar molnen snö över mig och

29 januari

Det datumet kommer gå till historien. I alla fall min personliga historia. Den 29 januari 2018 släpps nämligen min allra första egna bok – ”Yrke: