Första veckan i februari

Första veckan i februari

Äntligen är det slut på årets tristaste månad! Eller är januari lite som måndag? På ett sätt blääää men på ett sätt lite nystart och ny energi? Det skulle betyda att februari är som tisdag och tisdag är min sämsta veckodag. Förlåt tisdag, det är inte du, det är jag.

IMG_9715

Jag har hittills åkt spark nästan varenda dag i februari. Just nu är det sånt där perfekt sparkföre. Lite is men inte för mycket och så glider det alldeles utmärkt. Tills man kör på en av de 10 gruskorn som finns på vägen och då är det tvärstopp och så blir det heimlich över styret. Ej skönt.

IMG_9709

Jag har redan hunnit plöja en säsong av en ny serie på en vecka! Har slutat räkna hur många serier jag har sett det senaste året. Det är nog ett dussin i alla fall.

(Och om du undrar varför jag tittar på datorn och inte på teven så är det för att tv-dosan blev knäpp och ville inte sluta höja ljudet men nu har jag köpt en ny så crises averted.)

Nu senast var det i alla fall Snowpiercer och jag är mycket positivt överraskad. Hela den här post-apokalyptiska genren kan ju gå lite hur som helst men detta var riktigt bra! Blev väldigt sugen på att se om Westworld men har en HBO-paus till förmån för Viaplay. Känner att jag inte riktigt kan rättfärdiga mer än tre streamingtjänster samtidigt.

IMG_9750

Min nya obsession är suröl. Det är som surt godis i flytande form – jag älskar det!! Den här är en ny favorit tillsammans med bland annat ”How to tear down this wall”. Älskar namnen på suröl, de är liksom lite extra skojiga.

IMG_9754

En kväll var det norrsken som jag tog en bild på med mobilen från sovrumsfönstret. Den här formen har jag aldrig sett förut, var nästan som en rak kant rakt över himlen? Helt bananasvackert.

IMG_9756

Var tvungen att ta en bild på Leia här en morgon när jag satt och hade mediterat. När jag är i köket så lägger hon sig här, under bordet, med huvudet på brädan där under. Så sött och knäppt?

IMG_9759

Åkte till Gideå en kväll för att hämta ut ett paket och var tvungen att stanna och fota solnedgången. Är det inte fantastiskt hur man (jag) aldrig slutar förundras över hur vacker solnedgången är? Hur liksom moder natur bjuder på detta dagligen (när det inte är molnigt i alla fall). Så bjussigt.

IMG_9815

Kom hem med den här! Jag var ju så klart tvungen att beställa en inramad förstoring av den fantastiska bilden som Elin Nerpin skapat. Jag älskar den så mycket! Och nu hänger den på kontoret och gör mig glad varje dag.

IMG_9763

Men alltså titta på henne! Lilla gumman. Så kränkt.

I fredags var vi till slut till veterinären (efter att ha bokat om typ tre gånger pga sjukdom) för att Leia skulle ta bort tandsten. Ja, jag har varit väldigt dålig på att sköta hennes tänder så det blev tre små framtänder och en kindtand som de fick ta bort men nu är hon så fin i truten! Och jag nästan 6000 fattigare. 🙃🙃🙃

Men hon var lite medtagen efteråt. Och hade inte riktigt vant sig vid att vara tre framtänder kort så tungan stack ut där framme och så var hon lite vinglig. Min lilla älskling. Man ska inte skratta åt henne men hur skulle man kunna låta bli?

Och sen blev det helg men det tar vi en annan dag.

5 svar

 1. Helt ombedd får du nu min topplista över månader och dagar. Samt: Lilla Leia <3

  Månader:

  September
  Augusti
  December
  Oktober
  Januari
  November
  Juli
  April
  Maj
  Juni
  Februari
  Mars

  Dagar:

  Lördag
  Fredag
  Måndag
  Söndag
  Torsdag
  Onsdag
  Tisdag

   1. Hehehe jag vet. Jag gillar inte maj och juni, inte juli så mycket heller egentligen. Min kropp reagerar på sommaren med ångest av någon konstig anledning. Så fort augusti kommer så släpper den. (
    (Samt alla månader som leder fram till julen är MAGISKA 🧙🏻‍♀️ )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Mål för entreprenören och lifvet 2019

Jag vet att du är mitt uppe i julstöket just nu men jag tänkte ändå börja lite smått med att blicka framåt, en sisådär åtta

Sorg i kycklingboet

Jag brukar ju ofta säga att glädje och sorg kan samexistera. Att man kan känna båda två samtidigt, inte sällan i samma stund. Mina första

April, april!

Den första april, dagen då jag fyllde 42 år, då låg fortfarande snön i stora högar på gården. En positiv grej med det dock är