36 timmar i Stockholm

20180711_152850

Förra veckan satte jag mig på tåget mot Stockholm för första gången sedan jag flyttade till Övik. Det kändes lite underligt, speciellt i och med att Leia inte var med då mamma hundvaktade. Jag skulle nämligen åka och föreläsa i lilla Skinnskatteberg!

20180711_205403

Jag hade bara en ryggsäck och en handväska, jag som alltid annars reser med fullpackad kabinväska! Jag kände mig helt galet världsvan och borde fått packningsmedalj. Att jag bara skulle vara borta i två nätter är en parentes.

Föreläsning Skinnskatteberg

I Skinnskatteberg föreläste jag om hur man lyckas som influencer och efter ganska precis 3,5 timme i det lilla samhället så hoppade jag på en buss och tog sikte på Stockholm!

20180711_205343

I Köping bytte jag transportmedel till tåg och fick vänta en dryg halvtimme på stationen. Men det var varmt och solen var på väg ner så jag hade inga klagomedel alls förutom att jag var så in i bängen hungrig.

20180711_210404

Jag älskar järnvägsspår. Det är eventuellt min kärlek för symmetri som gör det.

Vid 23-tiden kom jag till Stockholm och tog sikte på Södermalm där jag skulle sova hos Carin! Kändes lite knäppt att komma till Stockholm och inte åka ”hem” till Nacka men jag kände också att det här beslutet att flytta var så jädra rätt. Jag saknar inte alls Stockholmspulsen.

20180712_160948

På torsdagen bestämde jag mig för att ta semester helt och hållet och så meddelade Facebook att jag och Carin hade varit vänner i exakt precis 10 år på dagen så det firade vi med att sätta oss i Vita Bergen och dricka champagne och äta svindyra jordgubbar. Dessutom hade Carin precis fått antagningsbesked och kommit in på sin utbildning så vi la till det på fira-högen!

20180712_125239

De har stängt av halva SoFo och gjort stora delar runt Nytorget till gågator så här på sommaren. Så mysigt! Vi åt lunch på Shanti Gossip och så köpte vi glass.

IMG-20180712-WA0007

Sedan satte vi oss på Carins balkong och öppnade en till flaska bubbel!

IMG-20180712-WA0016

Carin. <3

IMG-20180712-WA0021

IMG-20180712-WA0039

20180712_185703

Och så kom Emilia och Roija och såg gick det några bubbelflaskor till medan vi satt där på balkongen och pratade om livet och skrattade jättehögt.

IMG-20180712-WA0054

Och innan vi visste ordet av hade det blivit jättesent och alla restauranger vi hade tänkt gå till hade stängt men så ringde vi till Bröderna Olsson och fick fem minuter på att ta oss dit innan de stängde köket så vi pinnade på och åt sedan hamburgare med jättemycket vitlök i och livet var gott.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

OOTD: London calling

Jumpsuit – River Island / Skor – River Island / Väska – Ulrika / Badge – Influencer Marketing Hub Conference   Så här såg jag

Om att vara bekväm på scen.

Reklamsamarbete med Cellbes Foto: Madeleine Wejlerud & Emmi Holmer Idag tänkte jag vi skulle prata om att ta plats. Både fysiskt och mentalt. Det är

Tips från Influencercoachen - episod 5

Vad är en microinfluencer?

Vad är en microinfluencer egentligen? I det senaste avsnittet av min videoserie ”Tips från Influencercoachen” reder jag ut både det här hypade begreppet och förklarar