Lära-Känna-Listan

Lära-Känna-Listan

Jag lånar den här listan från Isabelle som hittat den hos Flora som.. ni vet hur det går.

2015-06-19-20.20.20

1. Hur gammal är du?

35

2. Hur gammal känner du dig?

35? Alltså, jag har ingen aning. Hur borde jag känna mig vid 35? Jag har ingen familj och barn så när det gäller frihet att göra vad jag vill så känner jag mig väl yngre men när det gäller livserfarenhet, att veta vem jag är och våga stå upp för mig själv så känner jag mig nog som 35 (oj så filosofiskt). Jag trivs med 35. Dock får jag ofta höra att jag ser yngre ut. Typ 27-28 brukar vara standard.

3. Var bor du?

I en tvåa i Nacka utanför Stockholm.

4. Vad har du gjort idag?

Inte speciellt mycket alls. Promenerat med Leia i regnet. Handlat. Tittat på film. Jag har varit väldigt låg och ledsen den här helgen, därav den totala bristen på aktivitet.

5. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?

Höst. Innan löven trillar av träden. Det är något magiskt med ljuset och luften och färgerna. Sedan tycker jag också om våren när den där första värmen kommer och allt vaknar till liv igen. Romantikern i mig har talat.

6. Är du beroende av någonting?

Kolsyra. Inspiration. Mina vänners klokhet. 

7. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig?

Alltså, har man läst den här bloggen ett tag så vet man att jag inte är så hemlig av mig, jag har ju gjort sådana här ”saker du inte vet om mig”-listor förut liksom. Men vi kör ändå!

  1. Jag var assisterande danslärare i tonåren och kan dansa gammeldans som en Gud! Eller kunde det då iallafall.
  2. Jag har aldrig bott i en etta. Alltid bott i tvåor eller större. Det kanske inte är så intressant men lite konstigt kan jag tycka. Speciellt med tanke på att jag bott i Stockholm i 9 år.
  3. Jag är en ”erfarenhetsjunkie”. Så till den nivå att jag så himla gärna vill föda ett barn, bara för att veta hur det känns. Inte nödvändigtvis för att jag vill ha barn. Jag vill bara veta hur det är att vara gravid och föda.

8. Vad är du på för humör just nu?

Jag är väldigt ledsen av olika anledningar. Paris slog hårt mot mig, inte bara på grund av grymheten där utan för att de händelserna föder så mycket mer hat i världen. Jag gillar inte var världen är på väg. Sedan har jag privata bryderier med men de känns så himla futtiga jämfört med vad som händer i världen.

9. Var i världen skulle du vilja befinna dig på nu?

Hemma hos mamma med min familj runt mig. Trygg och prestationsfri.

10. Vilket är ditt favoritgodis?

Marabous Salta Mandlar-choklad. Beroendeframkallande.

11. Vilken är din favoritaffär?

Den där butiken nere på Drottninggatan där de har så mycket småprylar som man aldrig visste att man behövde? Herregud alltså, på sådana ställen kan jag gå totalbananas. Tiger tror jag den heter.

12. Är du morgon- eller kvällsmänniska?

Just nu, inget av dem. När det är så här mörkt och grått är jag trött jämt.

13. Har du blivit sydd någon gång?

Nope.

14. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?

Min vän Sanna skrev ett extra långt peppigt SMS till mig när jag förklarade att jag kände mig väldigt nere. Jag tar inte mina vänners engagemang i mina humörsvängningar för givet. De kommer så jädra ofta att jag förstår om mina vänner blir trötta på mig. Så tack Sanna.

Foto 2014-12-14 12 53 49 (1)

15. Är du blyg?

Bara när det kommer till män. Då blir jag en babblande idiot. I övriga fall är jag överdrivet framåt.

16. Vad heter du i andra namn?

Linda. På riktigt. Sara Linda Marie. Så Linda är tekniskt sett mitt andra namn.

17. Vill du gifta dig?

Jag gillar kalas så bröllop skulle jag nog gilla. I övrigt beror det nog på mannen i fråga, om det dyker om någon giftasvärdig.

18. Har du något smeknamn?

Det skulle nog vara ”La Linda” isåfall. Mycket nöjd att jag etablerad det även offline.

3 svar

  1. Åh! Gammeldans skulle jag ju skrivit istället för att jag älskar dokumentärfilm i min lista 🙂 Jag var med i ett folkdanslag i Småland innan vi flyttade utomlands. Jag och mina buddies 67+. Åh vad jag saknar dem och deras tålamod när de lärde mig allt de visste om hambo, shottis och mazurka 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Fotografering för Social Brand Lab!

Häng med på hur det gick till när promotionmaterialet för Social Brand Lab blev till – från fotografering till grafisk design.

Sommarbucketlist

Sommaren peakar tydligen just nu (ska 18 grader vara peaken, really?!) och jag känner att det är hög tid att knåpa ihop en bucketlist över

Vilmer

Augusti – härlig sommar är det då

Augusti. En månad full av bitterljuva känslor för mig. Dels exploderar ju verkligen sommaren här i norr i augusti, vissa blommor har inte ens blommat

Urban Decay Naked

Naked

Kan man få jetlag av en timmas tidsskillnad? För jag tror att jag har det. Kom hem från Finland tidigare idag och är så in