Lärarkarriären kickar off!

Lärarkarriären kickar off!

Jag har ätit för mycket. Makaroner upp i halsen.

Jag har börjat om från säsong ett igen med mina NYC-flickor.

”It would have been so cool if I hadn't looked back.”

Snart är det slut på slackerlivet. Den 2:a oktober börjar min karriär som lärare. Eller som lärarpraktikant iaf. Jag träffade min handledare Anna-Lena idag i hennes klassrum som var fyllt med små söta bänkar, självporträtt av barnen och på tavlan skanderades meningar som ”På bussen sitter Bo och Berit.” Jag kunde inte låta bli att le med hela ansiktet.

Jag berättade om hur det låg till med min sjukdom och hon var underbart förstående och sa att jag fick lägga upp saker och ting precis som jag ville. Så jag ska börja att jobba halvtid, 9-13 och sedan kanske stanna och planera lektioner och rätta böcker om jag känner att jag orkar.

Jag känner att jag nog är på rätt väg.

”Dolce, dolce, dolce..”

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

63. Kristin ”Krickelin” Lagerqvist

På Västkusten hittar vi bloggentrepenören Kristin Lagerqvist. För 10 år sedan startade hon sin blogg som en hobby. Då hade hon varken mejladress eller datorvana, och inte heller någon aning om att det var starten på en karriär inom sociala…

Vikten av att fira

Jag älskar att jobba hårt. Att lite ha andan i halsen och adrenalinet i ett lagomt rus. Att kötta in i kaklet och känna att

Mål för entreprenören & #lifvet 2020

2020. Ett nytt decennium. Det är stort! Jag vet att det bara är ”ännu ett år” men det är något lite magiskt över sådana här

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!