Loppisfynd!

Ni såg ju i vloggen igår att jag var på loppis när jag var på besök hos Jessica förra veckan. Nu tänkte jag att vi skulle kika lite på vad jag köpte för något!

Foto 2016-07-03 13 37 50-2

Den här lilla spegeln ska få bo på torpet i min lilla friggebod som jag ska inreda.

Foto 2016-07-03 13 36 07-1

Den här glasvasen är helt magiskt fin i rätt ljus. Jag vill ha den ståendes i ett fönster så att ljuset genom den kommer till sin rätt.

Foto 2016-07-03 13 40 32-4

Jag köpte fem tallrikar (15:-/st) och ett uppläggningsfat (20:-) från samma serie, helt galet fina! De är från ett norskt märke som heter Turi Design och serien heter Astrid. De ska få bli mina nya vardagstallrikar tänker jag. Så himla nöjd med dem!

Foto 2016-07-03 13 42 28-5

De här ljusstakarna är jag överförtjust i, en känsla som inte verkar delas av så många. Vad tycker ni? Snygga? Fula? Fulsnygga?

Foto-2016-07-03-13-39-47-3

Och sist men inte minst denna bonad som också ska få hänga i friggeboden på landet.

Sedan köpte jag två böcker och en väska med men de glömde jag fota så snipp snapp snut slut!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

5 svar

  1. Tycker ljusstakarna va balla, coola eller nån annan sån synonym 🙂 Vissa saker är lixom inte typiskt snygga men när dom kommer på rätt plats i rätt miljö kan dom ändå bli hur fina som helst.
    Här fyndades två fönsterlampor helt i metall. Dom ser ganska skrotiga ut och är egentligen skitfula om dom bara skulle stå ensamma någonstans, men blir skitsnygga i våra fönster (enligt mig iaf 🙂
    Kul med loppis! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Två bloggare kom till Kvaved

I tisdags kväll lagom till att solen började sänka sig över Kvaved kom Katarina och Helena till byn för att hälsa på i några dagar.

Skogens guld

Nu börjar min favoritsäsong – hösten. Luften är krisp och hög, träden sprakar av färger och skogspromenaderna är en fröjd utan myggen. I söndags gav

Välkommen ut ur buren.

Hej dagboken. Nu kommer det igen. Ett sånt rakt-upp-å-ner-inlägg utan nån lärdom eller kunskap inbakad. Fan vad jag gillar att skriva sådana! Och jag blev