Man ska inte ropa hej…

Man ska inte ropa hej…

Penny låg där med sin halvflådda rygg och redogjorde för storleken av flagorna och den höga äckelfaktorn och jag log och skrockade gott. Jag hade banne mig inte flagat. Det var ju över en vecka sedan jag brände mig och nu hade jag fått färg, inte skulle jag flaga.

Vad tror ni jag gör nu? Jovisst. Flagar på hela ryggen.

Vissa straffar Gud på en gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Rensar i mitt barndomshem

Ni kanske minns att jag i november var hemma i Övik och hjälpte till att rensa upp i mitt barndomshem? Det står nu tomt och

105. Om att lyckas online med en liten publik med Lilly Norfeldt

I avsnitt 105 träffar jag Lilly Norfeldt som driver Sveriges största hundträningsblogg under titeln ”Hundtränar-Lilly” med målet att sprida kunskap inom ämnet hund och inspirera till enkel hundträning.Lilly är utbildad hundinstruktör och h…

MEG

Min bok ska vara klar idag. Så här sitter jag nu med panik och skrivkramp och mindervärdeskänslor och försöker klämma ur det sista ur den

We Are Influencers är tillbaka!

Om du varit en uppmärksam person de senaste två veckorna så har du märkt att We Are Influencers är tillbaka! Whee! 🎉 (För dig som