Me and Mac

Det har hänt. Jag tog steget. En ny era är här. Jag är med Mac. Och vi är äckligt nykära.

Idag har jag kramats med min MacBook Pro hela dagen. Eller rättare sagt, gått omkring med den i väskan för att känna in den och om jag kan knalla omkring med den konstant i New York. Det kan jag nog. Men jag behöver eventuellt en ny väska till den. Ilandsproblem. Gotta love it.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

  1. Oh, GRATTIS! Me <3 Mac, men jag får tyvärr inte ha den på jobbet.

    Vilken modell blev det? 13-15-17"? Freja skulle behöva lite köptips inför sin skolstart på Berghs och jag är i valet o kvalet vad jag ska rekommendera där.

    1. Thank you! 🙂 Det är en 13″ och jag är supernöjd! Iphoto muppar sig lite, men jag ska ringa supporten och se vad de säger. Måste utnyttja mina 90 dagar till max! 😉 Jag tycker 13″ räcker bra, hittills iaf. Jag återkommer när jag jobbat lite mer med Photoshop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vad ska man tro på?

Innan sommaren var jag på begravning. Det var min mammas farbror som gått bort efter en längre tids sjukdom så dödsfallet var inte oväntat. Jag

Vlog: Föreläser i Bukarest

I september blev jag inbjuden att föreläsa på ”Influencer Marketing Conference” i Bukarest, Rumänien. Jag fick bo på femstjärnigt hotell och ha en personlig ”viskare” på