Min helg i bilder

Min helg i bilder

Hallå kompis!

Hur mår du? Jag har precis kommit hem från ett träningspass med mamma och är tydligen en fena på det här med zumba? Who would have thunk. På bilresan hem låg dimman helt galet tjock, fick köra 40 på 70-väg för att inte råka köra av vägen då jag inte såg mer än 20 meter framför mig.

Det är redan onsdag och jag har inte hunnit visa dig vad jag hittade på i helgen än! Så det tycker jag vi gör nu!

Jag började lördagen med att kladda. Alltså, kladd är så underskattat. Jag köpte vattenfärger för säkert ett år sedan men har liksom inte kommit mig för att använda dem. Och sedan insåg jag att penseln som följde med var lika bra som en torr nagellackspensel så var tvungen att köpa en ny.

Men nu så kan jag kladda loss och kanske till och med göra några färgglada spreads i min Bullet Journal!

Sedan kom mamma ut och vi tog sikte på skogen! Planen var trattkantareller men det gick verkligen raka vägen åt skogen (in a bad way). Inte en enda trattis hittade vi men dock en tjärn och dimma och det är ju minst lika bra.

Sådana här hängde lite här och var och det är oklart om de är aktuella eller inte så vi pratade högt och mycket för säkerhets skull.

Igår tyckte jag dock att jag hörde skott i närheten så det är nog älgjakt i full gång. Inte en bra idé att vara ute och knalla i skogen i gryningen då alltså.

Nu har nästan alla löv trillat ner på marken och skapat en catwalk av eld, if you will. Så himla fint.

Jag har hittat en ny favoritfrisyr, en ”mini-my”, alltså halva håret i en tofs. Jag ser en ljus framtid med den.

Leia var med så klart och sprang lös under hela promenaden. Hon lyssnade på mig till ungefär 86% vilket ändå måste anses lyckat.

I söndags åkte vi till Auktionsverket som hade öppet sin ”loppis” (eller ”antikvitetsbutik”? Alt svindyr loppis). Jag hittade ett helt bord med Gustavsbergs Blå Blom. Vill så himla gärna ha sådana här kaffekoppar men de kostade typ 170 kr styck så de fick stanna.

Det här är ganska nära min perfektion av shoppinghimlen. SJUKT mycket grejer i en lagom kaosartad röra. Det är ju då man känner att man fyndar!

Så på söndagskvällen åkte jag till Jenny och hälsade på. Jag och Siv ritade, hon huvudfotingar med guldkronor, jag i min Bullet Journal. Detta är en av mina bästa grejer med att ha flyttat hem – att åka över till vänner och bara hänga en söndagseftermiddag helt opretentiöst. Älskar det.

Och det var min fina helg!

Ett svar

  1. Mysiga bilder!

    Jag är livrädd att vara i skogen här hemma just nu pga jakt, haha! Vill ju inte råka bli skjuten…typ. Funderade för någon dag sedan om jag kanske fick lov skaffa mig en sån där skrikgul/orange huvudbonad som jägare har ”just in case”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Månadsrecap: April 2023

Välkommen till min födelsedagsmånad – april! April började så klart traditionsenligt med att jag fyllde år – som vanligt den 1:a april! I år bjöd

En effektiv morgon i sängen

Hallå tisdag! Hur mår ni? Själv har jag jobbat hemma idag och försökt hämta mig efter de senaste veckornas in-i-kaklet-jobb. Jag hade tänkt ta några