Min helg i bilder: vänner, tårta och Stora Influencerpriset

Min helg i bilder: vänner, tårta och Stora Influencerpriset

Jenny, Carin och jag

Förra helgen började med att jag fick de här två hjärtana på besök – Jenny och Carin! Vi tre har känt varandra i dryga 10 år när vi alla bodde i Stockholm. Nu bor vi alla i Norrland och livet är på en helt annan plats men allt är ändå ungefär som vanligt!

20181117_123339

Jenny och Carin kom ut till mig i Kvaved på fredagskvällen, vi åt tacos och gjorde brasa och drack vin och pratade om livet. Sedan sov de över och så fick vi hela förmiddagen på lördagen också tillsammans.

De bästa hängen är de som fortsätter dagen efter, speciellt när gästerna bjuder på pannkaksfrukost!

20181117_164617

Sedan åkte jag och firade mamma som fyllde år och åt lite till. Så himla mysigt nu att kunna vara med på alla firanden, alla födelsedagar och namnsdagar och morsdagar. Livet kommer bli ett enda stort kalas!

Vann dessutom 30 spänn på en trisslott. Nästa blir miljonen, jag känner det på mig.

Stora Influencerpriset

Efter sockerchocken åkte jag hem till Kvaved igen, ställde upp hemmastudion och drog på läppstiftet, det var nämligen dags för Stora Influencerpriset som denna gång tog plats på nätet med mig som konferencier. För att vara ett gäng noobs på livesändningar (dessutom med presentatörer och vinnare!) tycker jag att vi lyckades alldeles lysande!

Carin stannade kvar en natt till och satt således i soffan ”backstage” och stickade medan jag körde min livesändning. Sedan satt vi så här resten av kvällen, med var sin kopp te och vårt ”handarbete”. Så jädra mysigt. <3

Och det var förra helgen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hönshus

Hönsäventyret börjar nu!

Ända sedan jag flyttade hem till Övik för snart två år sedan har jag velat ha höns. Kanske inte tänkt på det så seriöst då

En söndagspromenad till Huggsjöstugen

Glad alla hjärtans dag! Jag ska snart iväg till Jennie och Jon och preppa inför Företagargalan i Övik ikväll men först tänkte jag vi skulle

En av de bästa egenskaperna

Ikväll sjunger Jonna i Globen. Kan du fatta det?! Det kan inte riktigt jag. Hennes första framträdande som artist och hon gör det i Globen!