Lucka nummer 19: ”En vän jag vill hylla”

Lucka nummer 19: ”En vän jag vill hylla”

Dagens lucka i Johanna Kajsons julkalender handlar om ett hylla en vän.

Det här med att hylla sina vänner och berätta för dem vad de betyder för mig (och inte bara vänner utan även familjen!) tycker jag är banne mig så viktigt. Och något jag verkligen försöker underhålla och göra ofta! Säga till mina vänner att jag älskar dem, krama dem och bara finnas där när de behöver det. Men inte bara vara självklar utan också faktiskt säga det. För många gånger är de orden långt ifrån självklara.

Jag satt förra veckan och skrev min ”tack till”-sida i min bok (som kommer ut i januari!!). Mitt Oscarstal. Min chans att lyfta de som betyder mest för mig. Hur i hela friden ska man komma ihåg alla? Det är som att öppna någon variant av Pandoras box, det är livsfarligt att börja nysta i det för det är liksom dömt att misslyckas. Man kommer alltid glömma någon liksom.

Men jag valde att inte vara feg utan faktiskt kaxa upp mig och försöka namnge de personer i mitt liv som betytt mest för mig, och då kanske speciellt i min karriär och i samband med att jag skrivit boken. Så det gjorde jag. Det blev inte världens längsta lista men en lista som värmer i hjärtat. Och jag hoppas den värmer mina vänners hjärtan lika mycket.

Whoops, insåg precis att jag är en dag sen med den här luckan. Jaja, håll till godo!

2 svar

  1. Jag tror också ord och handling när det gäller ens vänner och familj är viktigt, och kanske lätt att glömma i ”digitala tider”. Tänk att du snart blir med bok! Jag spår dundersuccé 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

103. Samarbeten som ett proffs med Ellinor Löfgren

Sedan Ellinor Löfgren var gäst i podden förra gången för fyra år sedan har hon hunnit jobba på Facebookbyrå och på influencerbyrå och dessutom förfinat sin egen business.I det här avsnittet delar hon med sig av allt hon lärt sig under de här åren på b…

Doctor Who

Doctor Who Lego

Det var sådana här kvällar jag längtade efter när jag bestämde mig för att flytta tillbaka till Övik i somras. En helt vanlig lördagskväll, mamma

7 saker jag vill förändra som politiker

Det är tre veckor till valet och om du redan är överväldigad av alla affischer, debatter och slagkraftiga rubriker – jag hör dig. Så jag

Vintern kom till Sthlm

Vilken lycka! Ni som följer mig på Instagram stories såg kanske hur jag lycklig som ett litet barn nynnade ”vi se det snöar” när jag