Lucka nummer 19: “En vän jag vill hylla”

Dagens lucka i Johanna Kajsons julkalender handlar om ett hylla en vän.

Det här med att hylla sina vänner och berätta för dem vad de betyder för mig (och inte bara vänner utan även familjen!) tycker jag är banne mig så viktigt. Och något jag verkligen försöker underhålla och göra ofta! Säga till mina vänner att jag älskar dem, krama dem och bara finnas där när de behöver det. Men inte bara vara självklar utan också faktiskt säga det. För många gånger är de orden långt ifrån självklara.

Jag satt förra veckan och skrev min “tack till”-sida i min bok (som kommer ut i januari!!). Mitt Oscarstal. Min chans att lyfta de som betyder mest för mig. Hur i hela friden ska man komma ihåg alla? Det är som att öppna någon variant av Pandoras box, det är livsfarligt att börja nysta i det för det är liksom dömt att misslyckas. Man kommer alltid glömma någon liksom.

Men jag valde att inte vara feg utan faktiskt kaxa upp mig och försöka namnge de personer i mitt liv som betytt mest för mig, och då kanske speciellt i min karriär och i samband med att jag skrivit boken. Så det gjorde jag. Det blev inte världens längsta lista men en lista som värmer i hjärtat. Och jag hoppas den värmer mina vänners hjärtan lika mycket.

Whoops, insåg precis att jag är en dag sen med den här luckan. Jaja, håll till godo!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

  1. Jag tror också ord och handling när det gäller ens vänner och familj är viktigt, och kanske lätt att glömma i “digitala tider”. Tänk att du snart blir med bok! Jag spår dundersuccé 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Häng med på trädgårdsfix!

Den är här! Den bästa tiden på året är framför oss och i vår har jag för första gången någonsin en alldeles egen trädgård att

Klämdag

Så här spenderar vi Valborg i den här pälsbarnsfamiljen. Kramar kameror, tittar på Madam Secretary (har en hel säsong kvar så håll ut!) och återhämtar

ny tatuering och ny vovve! | vlogg

Häng med till Stockholm när jag tatuerar mig, poddar med PT-Fia och besöker Rosendals trädgård med mamma. Men egentligen är det ju bara upptakten för

Gravid vecka för vecka - avsnitt 5

Gravid vecka för vecka – Avsnitt 5

Glad fredag go vänner! Idag släpps det femte avsnittet av “Gravid vecka för vecka” och i det här avsnittet pratar jag om det här med