Lucka nummer 19: “En vän jag vill hylla”

Dagens lucka i Johanna Kajsons julkalender handlar om ett hylla en vän.

Det här med att hylla sina vänner och berätta för dem vad de betyder för mig (och inte bara vänner utan även familjen!) tycker jag är banne mig så viktigt. Och något jag verkligen försöker underhålla och göra ofta! Säga till mina vänner att jag älskar dem, krama dem och bara finnas där när de behöver det. Men inte bara vara självklar utan också faktiskt säga det. För många gånger är de orden långt ifrån självklara.

Jag satt förra veckan och skrev min “tack till”-sida i min bok (som kommer ut i januari!!). Mitt Oscarstal. Min chans att lyfta de som betyder mest för mig. Hur i hela friden ska man komma ihåg alla? Det är som att öppna någon variant av Pandoras box, det är livsfarligt att börja nysta i det för det är liksom dömt att misslyckas. Man kommer alltid glömma någon liksom.

Men jag valde att inte vara feg utan faktiskt kaxa upp mig och försöka namnge de personer i mitt liv som betytt mest för mig, och då kanske speciellt i min karriär och i samband med att jag skrivit boken. Så det gjorde jag. Det blev inte världens längsta lista men en lista som värmer i hjärtat. Och jag hoppas den värmer mina vänners hjärtan lika mycket.

Whoops, insåg precis att jag är en dag sen med den här luckan. Jaja, håll till godo!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

  1. Jag tror också ord och handling när det gäller ens vänner och familj är viktigt, och kanske lätt att glömma i “digitala tider”. Tänk att du snart blir med bok! Jag spår dundersuccé 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Mål för entreprenören & #lifvet 2020

2020. Ett nytt decennium. Det är stort! Jag vet att det bara är “ännu ett år” men det är något lite magiskt över sådana här

Sista halvan av oktober

Hej första tisdagen i november! I morse var det -15 grader och min bil startade inte först. Efter lite klapp och kel och hot så

Hönshus

Hönsäventyret börjar nu!

Ända sedan jag flyttade hem till Övik för snart två år sedan har jag velat ha höns. Kanske inte tänkt på det så seriöst då