Äntligen har jag lagt in alla mina inlägg från NYC från min anteckningsbok till bloggen. Du hittar dem i ”I ♥ New York” kategorin, nyaste inlägget först, så börja bakifrån! :). Jag ska sammanställa en liten ”Missa inte” lista med shopping, restauranger och dylikt med, samt självklart ta bilder på resultaten från mina shoppingturer.

Om ni mot alla odds har missat bilderna så finnes de här! 🙂 Enjoy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En stund i en annan verklighet

Härom dagen åkte jag hem till min kära vän Jenny och hennes fina lilla familj. Vi pratade om livet och tog en drink (eller fyra)

På besök hos bonden

I Åsäng i Nordingrå, mitt bland Höga Kustens berg och dalar, där bor Paulina tillsammans med sin man, sina två barn (snart tre!!) och en

Ett stort beslut med hopp om fotfäste

Vi kämpar alla med samma demoner, med samma känslor av otillräcklighet och osäkerhet. Vi vill alla älska, bli älskade, känna oss behövda och fylla ett