Min påsk i bilder

Hallå i stugan!

Hur mår du? Jag har ju, som jag i min handmaids-eufori (jättekonstig sammansättning med tanke på dystopinivån i serien) meddelade tidigare, varit på ett orienteringssamtal med en psykolog idag. Det gick bra även om vi mest bara körde igenom min sjukdomshistoria och vad jag behöver hjälp med. Om två veckor ska jag få träffa en kurator som tydligen är rätt person för att hjälpa mig, så det ser jag fram emot.

Men nu tänkte jag att vi skulle kika på min påsk en snabbis! Till skillnad från hela resten av Stockholm firade jag inte alls (förutom min födelsedag men den var ju liksom inte påskens förtjänst) utan stannade hemma i min lägenhet och sov ungefär hela helgen. Men några bilder tog jag ändå!

Jag inledde påsken på skärtorsdagen med läkarbesök och sedan svängde jag förbi Orminge centrum och hittade den här magiska jeanskappan på Lindex. Jag måste eventuellt glida tillbaka och köpa den, har inte riktigt kunna släppa den ur tanken. Vad tycker du? Bu eller bä?

Det var fullmåne och jag fick en magiskt fin bild med min nya Samsung-telefon. Ändå rackarns bra kamera alltså!

Jag spenderade orimligt många timmar av helgen med att titta på den fantastiska serien ”Madam Secretary”. Ett måste för dig som gillade ”Vita Huset” eller den typen av serier.

På påskdagen så fyllde jag år och Carin och Jesper kom och drack bubbel och gjorde smörgåstårta med mig! <3

Titta så fin den blev!

Jag och Jesper blev pangfulla på lite överjäst champagne, det var stojigt och skojigt. Och lite svajigt.

Sedan kom Sanna också men hon fastnade inte på bild och så somnade jag typ klockan 21 på soffan. Bra födelsedag!

På måndagen hade jag en supereffektiv dag och checkade av massor med saker på min to-do-lista – bland annat att skicka iväg signerade böcker som fina instagramföljare hade beställt! Och så fin sak – Wisslaren (som varit med i We Are Influencers här), hans bilder har blivit frimärken och fick pryda bokförsändelserna! Så fint, influencercirkeln är sluten liksom. 🙂

Och en dag var solen så här magisk på vårt lokala bageri här i Björknäs när jag var ute med Leia. Det var dock inte när jag fyllde år för då var det grått, så klart. Men sol i sinne!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

  1. Köp kappan pronto, den är cool! Jag skulle gärna ha den själv, tänker till svarta jeans, kanske en lös svart t-shirt och mina nya vita sneakers till, som jag ännu inte tagit upp ur kartongen eftersom jag vill vänta in våren, tussilagos och helt torr asfalt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Bolagskvinnan – La Linda AB

Idag är ingen vanlig måndag. För idag är min första måndag som ägare till mitt alldeles egna aktiebolag. Tillåt mig presentera: La Linda AB 🥳🥳🥳⁠

En tisdag i livet

Hej kompisar! Här kommer jag från en tisdag i livet och hälsar på. Jag har ganska många fräknar och rätt gula tänder. Eller så är