Mingel med Miljonärerna

Mingel med Miljonärerna

I ännu ett desperat försök att höja temperaturen från likstelt till åtminstone pissljummet i den här dödligt deprimerande bloggen så ska jag ge en liten re-cap från festligheterna i torsdags.

Jag dök upp i huvudstaden runt lunchtid och efter att ha låst in det enda bagaget jag hade, min ryggsäck (jag har lärt mig!), på centralen så drog jag mig ut mot Liljeholmen för att möta upp Lena för lunch. Jag upptäckte för sent att Lenas telefonnummer huserade som gisslan i den telefon jag tappade i Göteborg för några veckor sedan och kunde därför inte få tag på henne för att meddela att jag var där. Senare visade sig att hon legat hemma och hulkat över toaletten hela dagen tack vare lilla bebisen i magen.

No harm done. Istället drog jag iväg till Stureplan och mötte upp Daniel som klippte sig på Corinne & Friends. Först passade jag dock på att smita in på Zara i Sturegallerian där jag blev en glittrig miniklänning rikare.

Efter en middag på fd Ragnar's på söder med Daniel i samband med väldigt hastigt intag av en flaska vin, så rumlade vi fnittrande tillbaka till hans lägenhet och jag la all min koncentration på att inte sticka eyelinern i ögat när jag skulle sminka mig.

En timme senare stod vi på röda mattan, smilade för en sisådär 8-10 fotografer, svarade ”Nej vi är bara vänner” på frågan ”Är ni tillsammans?” ungefär lika många gånger (hur TV4 lyckades misstolka det vet jag icke) och sedan ilade vi in i salongen lagom till att Tina Leijonberg kollapsade. Regissören stod framme på scenen och presenterade filmen och helt plötsligt skriker någon ”Finns det någon läkare här?!” och folk börjar klättra över stolsraderna för att hjälpa henne. Lite läskigt var det. Efter 20 minuter hade ambulansen hämtat henne och filmen kunde börja. Helt okej rulle, jag skrattade högt några gånger. Loa Falkman var klart bäst vilket jag fick nöjet att säga till honom på efterfesten, han var en rolig prick!

I övrigt var det rejält med celebrityspotting med allt från Magnus Carlsson och Sanna Bråding till Suzanne Reuter och Unni Drougge. Och kändisar är snåla. Så fort gratisspriten var slut så dog festen ut. Intressant observation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Medlemsträff i Göteborg

Hej vänner! Nu är jag i Övik! Och det är så mycket snöööö! Igår var jag upp i skogen och fotade lite och njöööt så

Om att vara bekväm på scen.

Reklamsamarbete med Cellbes Foto: Madeleine Wejlerud & Emmi Holmer Idag tänkte jag vi skulle prata om att ta plats. Både fysiskt och mentalt. Det är