Morgondimma

Jag har inte haft så mycket inspiration att fota i sommar. Har drabbats av jämförelsesjukan och fastnat i perfektionshets. Vilket ju leder till ingenting. Det är också mycket därför bloggen har ekat så tom de senaste månaderna.

Men i söndags morse vaknade jag och dimman låg tung över byn. Och jag tänkte att, detta måste förevigas. Det får bli hur det vill.

Och så här blev det.

Jag vill aldrig bli hemmablind för detta. Jag vill aldrig att detta ska tas för givet eller bli vardag. Och jag kommer göra mitt yttersta för att behålla kärleken till små, magiska saker som kombinationen dimma, morgonljus och tallar.

<3

Nu ska jag ta tag i den här tisdagen – föreläsning på stans co-workingspace OffCoff står på schemat. En helt föreläsning som jag inte gjort förut så håll tummarna för mig!

Ha en fin dag kompis!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

10 svar

  1. Oj vilka mysiga bilder. Och jämförelsesjukan drabbar en så fort man läser bloggar och skrollar instagram :)))) Men det måste ju samtidigt vara ett tecken på att man faktiskt vill utvecklas?
    Håller tummarna för dig, det kommer gå galant! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vad är “äkta” egentligen?

Härom dagen blev jag taggad i ett inlägg på Instagram som fantastiska Sara hade skrivit. Sara är någon jag verkligen ser upp till, respekterar och

MEG

Min bok ska vara klar idag. Så här sitter jag nu med panik och skrivkramp och mindervärdeskänslor och försöker klämma ur det sista ur den

Vad tycker du om mig?

Kanske en livsfarlig fråga att ställa men jag är rätt trygg med er. Ni är fina och snälla. På tisdag är jag på plats på