Morgondimma

Jag har inte haft så mycket inspiration att fota i sommar. Har drabbats av jämförelsesjukan och fastnat i perfektionshets. Vilket ju leder till ingenting. Det är också mycket därför bloggen har ekat så tom de senaste månaderna.

Men i söndags morse vaknade jag och dimman låg tung över byn. Och jag tänkte att, detta måste förevigas. Det får bli hur det vill.

Och så här blev det.

Jag vill aldrig bli hemmablind för detta. Jag vill aldrig att detta ska tas för givet eller bli vardag. Och jag kommer göra mitt yttersta för att behålla kärleken till små, magiska saker som kombinationen dimma, morgonljus och tallar.

<3

Nu ska jag ta tag i den här tisdagen – föreläsning på stans co-workingspace OffCoff står på schemat. En helt föreläsning som jag inte gjort förut så håll tummarna för mig!

Ha en fin dag kompis!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

10 svar

  1. Oj vilka mysiga bilder. Och jämförelsesjukan drabbar en så fort man läser bloggar och skrollar instagram :)))) Men det måste ju samtidigt vara ett tecken på att man faktiskt vill utvecklas?
    Håller tummarna för dig, det kommer gå galant! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

40+ och singel – hur känns det?

Det är lite lustigt men efter 14 år som singel ser jag mig ändå som en ”förhållandetjej”. Kanske är det för att jag nästan konstant var i ett mellan åldern 16-26? Kanske.

Men nu sitter jag här. Precis passerat 40-strecket och ungefär så singel man kan bli. Och hur känns det?

Nu börjar renoveringen!

Nu har jag bott i mitt hus i snart två månader. Det har varit lite jobbigt att det inte riktigt känts som hemma och jag

Sätter upp min Bullet Journal för 2019

Så nöjd med mitt ”2019”-omslag! En av de bästa grejerna med nytt år är att få sätta upp min Bullet Journal för det nya året.