När är Halloween?

När är Halloween?

pumpa.gifNär är Halloween egentligen? Jag och Jenny diskuterade detta igår och hon trodde bestämt att det var nästa helg. Men de ändrade väl det för nått år sedan? Eftersom det är Alla Helgons Dag nästa helg och man ville inte att de skulle krocka så skulle det vara helgen innan. Men i USA är det ju den 31:a oktober varje år, alltså på måndag. Men här har vi fått för oss att det måste vara på en helg så att nissarna som vill tjäna pengar på Halloween-lördags-godis och Halloween-fest-på-krogen och annat helg-relaterat ska få sin dough.

Så, min fråga är, är det ikväll jag ska spöka ut mig till häxa, vampyr, Demi Moore eller nått annat läskigt och tigga godis eller kasta ägg?

Lite info om vad Halloween egentligen handlar om finns här.

Bild från Posten.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Bildregn från Stora Influencerpriset

Här kommer äntligen bildbomben från Stora Influencerpriset i fredags! Vi hade tre fotografer på plats och jag fick bilderna levererade först igår kväll, så därför

Jonna & Johan

Hela huset fullt med vänner

Förra helgen hade jag hela huset i Kvaved fullt med vänner. Det var första gången som jag bjöd in vänner till kvällskalas sedan jag flyttade

Vår i trädgården

Glad påsktorsdag!  Hörrni jag är frisk! Prisa gud! Inte nötkärnefrisk, jag har fortfarande en riktigt irriterande hosta men ingen feber och inget snorande, det är

Sofia, Linda & Fia

Fem dagar i Stockholm

Efter fem dagar i Stockholm höll jag på att kvävas så jag åkte hem en dag tidigare och nu sitter jag här och ute går